Tand’m és un projecte jove, creat per la Paola Cazenave, especialitzada en l’organització de casaments amb molta experiència. La Paola es defineix com una persona “romàntica, rebel, lluitadora, impacient, sensible i apassionada”, i fer realitat el somni de les parelles que deixen el seu gran dia en les seves mans és el que la fa més feliç.

La Paola i el seu equip compta amb una magnífica cartera de proveïdors de tots els sectors, com càtering, espais, decoració, floristes, fotògrafs, músics i DJs… perquè en el vostre casament no trobeu res a faltar.

Tanmateix, Tand’m destaca per l’alt nivell de personalització dels casaments i esdeveniments que organitza, perquè el seu màxim objectiu és que pugueu gaudir de la vostra celebració ideal, la que sempre havíeu desitjat. Supervisaran tots els preparatius, des de les invitacions, el seating-plan, organització de casaments … i us faran costat en el vostre gran dia perquè no hàgiu de patir per res, només gaudir de cada moment. I si només necessiteu un cop de mà amb algun tema en concret, cap problema, podeu contractar només un servei parcial.

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Il.limitat, busquem els espais que més s'adaptin als nuvis.
 2. Teniu packs de nuvis?
  Sí, oferim el Pack d’organització Completa, però també teniu l'opció de contractar per separat els nostres serveis: Decoració del casament, o la supervisió i control del dia del casament. També tenim el servei de l'assesorament per guiar-vos per començar, durant la preparació o per repassar la feina feta.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Organització integral o parcial del vostre casament: Organització de la cerimònia, decoració i ambientació dels espais, papereria de casament: invitacions, targetes, així com el contacte i contractació dels diferents serveis i extres necessaris per a celebrar el vostre casament: fotograf i videògraf, floristeria. Estilisme per a la núvia i nuvi; vestimenta, i perruqueria i estètica. Música i animació.
 4. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Treballem tot tipus de cerimònies; Civils, religioses, temàtiques, simbòliques... Totes a mida de cada parella de nuvis.
 5. On oferiu els vostres serveis?
  Treballem tot Catalunya.