The Click Box és una empresa jove i emprenedora, ubicada a Girona, que ofereix els seus serveis a tota la província i també a Barcelona.

Es va crear el setembre del 2015 amb l’objectiu de fer un fotomatón totalment diferent i únic dels existents al mercat. Tenen fotomatons portàtils reinventats a l’estil vintage, totalment “handmade”, de fusta natural, impressions de fotos a l’instant i uns dissenys totalment personalitzables, una cosa totalment única per al vostre casament.

Amb dissenys i impressions totalment personalitzades al vostre gust que creéssiu conjuntament. Realitzen fotos d’alta resolució amb una càmera i flash professionals, amb impressions en menys d’un minut.

Al casament sempre us atendran dos professionals que s’encarregaran de tot. La diversió és el que és prioritari, aportant una experiència divertida els convidats i nuvis s’emportaran un record únic per a tota la vida. Si vols impressionar als convidats, no busquis més, The ClickBox és el complement que estaves buscant.

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  El més aviat possible.
 2. Necessiteu algun material concret o condicions específiques per poder oferir els vostres serveis?
  Sí, que hi hagi presa de corrent per connectar els aparells i taules per col·locar l'atrezzo.
 3. Quant de temps necessiteu per preparar l'actuació?
  Aproximadament 30 minuts.
 4. Si calgués, podrieu treballar hores extra?
  Sí.