The Decoshopper és un taller floral ubicat a Barcelona. Es va fundar fa 7 anys, on realitzen arranjaments florals de tota mena per esdeveniments, casaments i núvies.

Amb el temps cada cop més la Isabel Gavt, s’ha especialitzat en flors seques, preservades i flors de luxe artificials, a causa de la gran demanda de la durabilitat d’aquestes.

És per aquest motiu, que la seva activitat s’ha centrat a dissenyar arranjaments florals amb flors eternes, flors duradores que no es fan malbé. Que permeten grans possibilitat en el món de la decoració, ja que aquestes no requereixen manutenció. També, són més sostenibles i es poden conservar pel record. Com és el cas dels rams de núvia, rams de dames d’honor o altres accessoris florals com el detall per la solapa del nuvi o coronetes de flors.

A més, els seus arranjaments són elegants, amb un estil propi i característic. De forta càrrega simbòlica en cadascuna de les seves flors. Són d’inspiració mitològica i grega, amb cert caràcter bohemi, expressius, lliures i orgànics.

Fins i tot, existeixen diverses col·leccions i gammes cromàtiques per escollir i les quals van renovant cada temporada. A més a la tenda online podràs descobrir la seva nova col·lecció de rams de núvia especial per casaments, inspirats en les antigues civilitzacions i en estil boho.

I és que, darrere de cada ram hi ha una història, ja que sempre el personalitzen en funció de les característiques de la núvia. Aquests rams et transportaran a una altra època i lloc del món, com pot ser la camp anglesa, amb les seves flors silvestre sempre acabades de recollir del camp. O també, al tall del Rey Sol, amb roses del jardí i les seves precioses peònies.

A més, l’olor de les seves flors, t’evocarà un record que ens transporta a aquell lloc, textura, colors, sensacions que desperten els nostres cinc sentits. Totes aquestes emocions ens les transmet la Isabel Gavt amb les seves flors quan entrem en el coquet taller The Decoshopper al barri de Sant Gervasi, a Barcelona.

També són ideals per poder regalar com a record pels teus convidats. Podràs veure la seva col·lecció al web i comprar directament des d’allà.

Compta amb The Decoshopper, ja que realitzen cada ram especialment per a tu per conservar la qualitat de les seves flors.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Realitzen arranjaments florals de tota mena per esdeveniments, casaments i núvies. Especialitzats en flors seques, preservades i flors de luxe artificials
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Tenim enviaments a domicili.