Contacte

Casa’t en un entorn de conte, en una masia centenària, envoltada de jardins florits i espais verds i frondosos, amb vistes espectaculars! A This Must Be The Place, una preciosa finca (Mas Casamitjana) situada al bell mig de Moià, podràs fer realitat el teu casament somiat. La casa, tot i haver estat reformada i adaptada com a espai per a casaments i esdeveniments, manté tot l’encant dels seus orígens. Disposa de diferents espais interiors, tots ells màgics i amb encant propi: Els Graners (espai central), el Barri (pati exterior), l’Era (un espai obert envoltat de plantes), la Caseta del Sol (situada en un extrem de l’Era), i la Feixa (un espai de gespa amb vistes excepcionals als Pirineus). Aquest últim espai és ideal per celebrar-hi la vostra cerimònia!

A l’hora d’organitzar el vostre gran dia a This Must Be The Place, la Jo i en Duncan, propietaris de la masia, us assessoraran perquè tot esdevingui com vulgueu. Disposen d’una fantàstica cartera de proveïdors de càtering, flors i decoració, Wedding Planners, fotògrafs, Djs i so, lloguer de cotxes… perquè trieu els que més us convinguin, tenint en compte l’estil del casament i les vostres preferències.

I per a la vostra comoditat, la finca us ofereix la possibilitat de passar-hi la nit de noces i d’allotjar-hi alguns dels vostres convidats. Disposa d’espai per a 15 persones.

Sense dubte, This Must Be The Place serà l’escenari ideal per celebrar-hi el vostre dia més feliç. Us ho mereixeu!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  150 persones.
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquet, jardins, cuina, zona de ball, terrassa i pàrking.
 3. Localització?
  A la muntanya.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  De mercat, tradicional, regional, d'autor, mediterrània, internacional.
 5. Possibilitat d'adaptar o modificar menús?
  Si, per a vegetarians, al·lèrgies, etc
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.
 7. Limitació horària?
  Sí. Fins a les 04:00h.
 8. Accès per a minusvàlids?
  Sí.