Tocat de Fusta es una empresa ubicada al municipi de Vulpellac, a Girona. Es dediquen al món de la fusta i estan especialitzats amb el tall i gravat amb làser.

A Tocat de Fusta viuen la seva feina amb molta passió i, són amants de dissenyar moments i crear peces úniques i exclusives pel vostre casament. Us donen l’opció de decorar les vostres noces amb marquesos individuals i, alhora, que els vostres convidats puguin emportar-se un record molt especial del dia del vostre casament.

Aposten per la proximitat i l’empatia amb els nuvis, així que volen que pugueu participar en el seu projecte. Us faran un disseny totalment personalitzat per a vosaltres que us encantarà!

Tocat de Fusta us oferirà una gran infinitat de possibilitats, entre els quals podreu escollir, segons el que més s’adapti als vostres gustos:

 • Clauers amb noms personalitzats en diferents dissenys.
 • Noms per a comensals.
 • Números i lletres en 3D.
 • Toppers amb missatges personalitzats.
 • Plaques de decoració.
 • Detalls personalitzats a mida.

I, molt més!

Per a ells, és molt important el bon tracte amb la parella i la satisfacció plena de tots els treballs que elaboren. Volen no només que us agradi, sinó que us enamori!

L’equip de Tocat de Fusta treballa per trobar els productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i, a la vegada, els més especials i únics per a cadascú de vosaltres.

Preguntes freqüents
 1. Disposen d'un catàleg tancat o és possible fer detalls a mida?
  Ambdues coses, tenen catàleg propi però també es poden fer encàrrecs personalitzats,
 2. Existeix una comanda mínima?
  No.
 3. Tenen altres serveis?
  Sí, ofereixen invitacions de casament i dissenys personalitzats.