Torre Sever una finca situada a Caldes de Montbui envoltada de boscos i camps, que faran del teu gran dia una celebració familiar i privada. Podràs gaudir d’una estança única, ja que estaràs envoltat dels cavalls de la família, que segurament agradaran als més petits i als no tan petits.

Tot l’equip de Torre Sever es trobarà a la teva disposició perquè puguis complir el teu casament somniat amb una experiència màgica que farà del teu dia especial únic.

Podràs trobar diferents espais on gaudir de la natura acompanyat dels teus

 • Saló de banquets
 • Zona de ball
 • Zona de jardí
 • Pàrquing gratuït
 • Terrassa

Per poder submergir-te en una experiència completa, Torre Sever oferirà una bona quantitat de serveis per fer la cerimònia, el banquet i la festa final única. Els serveis venen des de serveis de transport i decoració, fins a l’animació amb musica en directe, i fotografia.

Quant a gastronomia, Torre Sever ofereix menús personalitzats especialment per a cada celebració, a més, dona l’oportunitat de poder modificar el menú al teu propi gust per sorprendre els teus convidats. La cuina és una cuina de mercat, tradicional, d’autor i internacional. A més està preparada per a tota mena de persones, podrem trobar menús vegetarians, vegans, diabètic, hipertensos i celíacs.

Sense dubte si estàs cercant un lloc on celebrar el teu casament somniat envoltat de natura i tranquil·litat, Torre Sever és la teva millor opció.

Preguntes freqüents
 1. Pot fer-se més d'un casament diari?
  No.
 2. És possible adaptar menús o personalitzar-los?
  Sí.
 3. Té límit horari?
  Sí, a les 3:00 de la matinada.
 4. És accessible per persones amb discapacitats?
  Sí.