Torremirona Golf & Spa Resort està situat al bell mig de l’Empordà, un entorn romàntic i privilegiat, ideal per celebrar-hi un dia tan important com el vostre casament . 
Disposem de jardins amplis, verds i acollidors a més d’una sala de banquets de grans dimensions. 
 
El pavelló del Golf és un espai remodelat, amb vigues de fusta i grans frinestrals. Les magnífiques vistes al camp de golf i els seus llacs us acompanyaran durant tot l’esdeveniment. Aquest espai és d’ús privat per vosaltres i els vostres convidats. Disposa d’aire acondicionat, guarda-roba, banys equipats i amb accés per persones amb movilitat reduïda. Amb una superfície de 448 m2 aquesta amplia sala pot acollir fins un total de 250 convidats.
 
En aquest hotel podreu dissenyar un banquet nupcial al vostre gust amb les millors propostes mediterrànies comptant amb l’assessorament dels professionals d’aquesta casa. Disposen d’una gran varietat de referències de menú de primera qualitat que podreu encaixar segons els vostres desitjos. Dins els preus que s’ofereixen, hi inclouen el disseny de les minutes i el seating personalitzat segons el format de la vostra invitació. També s’hi inclou la decoració floral dels centres de taula del banquet al vostre gust, dues hores de barra lliure gratuïtes, aperitiu als jardins i la nit d’hotel pels nuvis, amb esmorzar pel dia següent i entrada privatitzada al romàntic Spa Dubhé. Pel que fa a la cerimònia civil, s’ofereix la possibilitat de celebrar-la als jardins.
Des del primer dia fins l’últim comptareu amb l’assessorament de la seva Wedding Planner, la persona encarregada d’ajudar-vos en tot el que necessiteu durant aquesta experiència. Confeccionaran el vostre casament a mida en funció de les vostres expectatives i necessitats.
L’objectiu és treballar per aconseguir un casament tal i com l’heu somiat, i que gaudiu tant de l’organització com del vostre gran dia.
Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Celebració de casaments i esdeveniments.
 2. De quins espais disposeu?
  Jardins, Terrassa, carpa, saló per al banquet, zona per al ball posterior, pàrquing.
 3. Quins serveis adicionals oferiu?
  Servei de wedding-planner, minutes, seating-plan.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina mediterrània amb tocs d'autor i de modernitat.
 5. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.
 6. Nombre màxim de convidats?
  300 convidats.