Fa més de 40 anys que els germans Tortosa van decidir abocar tota la seva passió i professionalitat al món de les joies, continuant una tradició familiar de més de 100 anys. El seu lema és donar el màxim de cadascun d’ells en cada peça i destacar pel seu tracte pròxim i per la seva varietat de joies, tant per la núvia com pel nuvi. Aquí trobaràs les aliances perfectes per sellar el teu amor en el teu gran dia!

Tots els seus productes són d’alta qualitat i innovació a uns preus molt competitius. Estan realitzats amb 3 tipus de metalls nobles: plata, or i platí. A més, podràs seleccionar personalment els brillants, les pedres i les perles que vols lluir el dia del teu casament. Són precioses!

Tortosa Joiers ofereixen tota mena de joies, des d’anells, arracades, collars fins a polseres, que et faran brillar com la que més en el teu gran dia! En especial, et dissenyaran la teva aliança perfecte a la teva mida, adaptant-se a les teves necessitats, gustos i desitjos. T’encantarà!

Busquen sempre la millor opció per als nuvis, per això aconsellen i s’adapten a les necessitats de cada un. Descobriu totes les opcions en Tortosa Joiers.

Preguntes freqüents
  1. Es fan dissenys a mida?
    Sí, el punt fort de la joieria es que disposa de taller propi i totes les joies es fan a mida del client tenint en compte els seus gustos, preferències i pressupost.
  2. Quins tipus d'articles disposen?
    Tot tipus de joieria per a la núvia i el núvi: Arracades, braçalets, collarets, penjolls, etc; Aliances de boda, anells de compromís, entre altres.
  3. Quin és l'estil de les seves joies?
    Modern i innovador.