Tracció Store és una empresa de Banyoles, amb més de 50 anys d’experiència en el sector de la sastreria i la moda, dedicada a la venda i confecció de moda masculina. L’especialització els va permetre iniciar el projecte nupcial el 1992.

Ofereixen un assessorament directe i exclusiu als seus clients. en el disseny i selecció de tots i cadascun dels detalls. Oferint un ventall de possibilitats per escollir i personalitzar un vestit d’home, des de grans firmes italianes fins a l’exclusivitat d’un vestit confeccionat a mida per a ocasions especials.

Vesteixen nuvis, pares, padrins i convidats. I també els “petits nuvis”, fills o familiars que necessiten el seu protagonisme personal per aquestes ocasions.

La seva botiga de Banyoles disposa de 200m2, amb 4 ambients diferenciats de moda masculina. Oferint així l’estil cercat per a cada ocasió. Disposen d’espai reservat i exclusiu per a nuvis.

Actualment estem presents a les diferents fires nupcials del territori: Tot Nuvis a Girona, a Vic, Costa Brava Wedding Day a Palafrugell i Salon du Mariage a Perpinyà.

Preguntes freqüents
  1. És imprescindible cita prèvia?
    Sí.
  2. Com treballeu?
    Participem activament en el disseny i selecció de tots i cadascun dels detalls, oferint un ventall de possibilitats per triar i personalitzar un vestit de nuvi. També oferim Servei de sastreria, a mida
  3. Quins estils oferiu?
    Chaqué, Frac, Levita, Semilevita, Smoking, Vestit clàssic...