tu_boda_barcelona_logo

Tu Boda Barcelona Wedding & Event Planning farà de la vostra boda, la millor festa de les vostres vides, al costat de les persones que més estimeu. Compten amb una llarga trajectòria professional de més de 15 anys, al món de l’organització d’esdeveniments i casaments.

Us oferiran un servei totalment personalitzat i s’adaptaran en tot moment als vostres desitjos, per ajustar-se al màxim a la vostra ideal, ja que aquell dia els protagonistes sou vosaltres. Treballen sempre amb empatia, transparència, creativitat, esforç i dedicació, per poder fer realitat la festa dels vostres somnis.

Tu Boda BCN ofereix diferents tipus de planificacions, depenent de les vostres preferències. Primer de tot, concertareu una cita amb ells per poder explicar-los amb detalls les vostres idees i desitjos. A partir d’allà, no caldrà que us preocupeu de res més. Ells s’encarregaran de fer-ho tot realitat!

A més, si us esteu organitzant vosaltres mateixos el casament, però necessiteu una ajuda extra, Tu Boda BCN et dona l’oportunitat de poder gaudir de la seva Assessoria Online. Durant l’assessoria us ajudaran en tot el que necessiteu. A més, s’adaptaran totalment al vostre estil i el pressupost que voleu destinar i podreu escollir entre 3 fórmules:

 • Assessoria S.O.S.: Podreu gaudir de 90 minuts de consells i passos a seguir perquè gaudiu de la vostra organització.
 • Assessoria Premium: Més d’una sessió de resolució de dubtes i ajuda en la planificació, cerca de proveïdors, revisió de pressupost…
 • Assessoria WP Integral: Compta amb 10 sessions de 90 minuts cadascuna, per anar de la mà en tot el procés.

Si tens una masia, una finca o un espai on t’agradaria utilitzar per celebrar casaments, a Tu Boda BCN t’ajudaran a trobar les eines claus per portar-ho a terme.

Tu Boda BCN farà que el vostre casament sigui únic i inoblidable!

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Organització de casaments, assessoria online, gestió d'espais, botiga.
 2. Tenen possibilitat de desplaçament?
  Sí.
 3. Tenen packs de nuvis?
  Ofereixen diferents packs personalitzats, entre ells, l'opció de Tot Inclòs.
 4. Nombre de convidats?
  Treballen amb espais de diferents capacitats.