Txup Txup és una empresa de serveis gastronòmics ubicada a Granollers, Barcelona, que ofereix magnífics banquets per a grans celebracions. Txup Txup ofereix una proposta de menjars futuristes i innovadors sense deixar de costat els aspectes tradicionals de tota la vida. Aquests són totalment personalitzats al gust i a les butxaques de cadascun dels clients. 

Els seus menús són totalment personalitzats al gust i eleccions dels nuvis, d’aquesta manera dominen molts tipus de cuines per tal de poder complir amb els desitjos dels nuvis. Dominen diferents estils de cuina com el tradicional, de mercat, d’autor i internacional entre d’altres.

Txup Txup ofereix diferents serveis addicionals al càtering per poder crear l’experiència completa i que puguis gaudir del teu gran dia. S’ofereixen serveis com:

  • Cerimònia
  • Transport
  • Fotografia
  • Música

Txup txup és un equip format totalment per professionals del sector que vetllaran perquè tota la celebració surti de la manera que sempre has somniat. No dubtis a contactar amb ells, el seu preu, el tracte al client i les ganes de treballar seran el motor perquè el teu casament sigui inoblidable.

Preguntes freqüents
  1. Que inclu el menu?
    El menu de cada casament es personalitzat de manera que el seu contingut dependra del gust i elecció dels nuvis.
  2. Quin tipus de cuina fan?
    De mercat, tradicional, típica regional, d'autor, Internacional i de fussió