un_dia_unico_logo

Un día único es dedica a organitzar casaments i s’encarrega de planificar i gestionar tots els elements imprescindibles perquè el dia de la vostra celebració sigui únic i inoblidable.

L’equip de wedding planners de Un día único s’adapta a totes les vostres necessitats i gustos, fent-vos una proposta personalitzada. Escoltaran sempre les vostres preferències i idees, perquè el vostre gran dia sigui tal com havíeu pensat.

A més, l’equip està format per autèntics professionals que us acompanyaran durant tot el procés de planificació del casament, oferint-vos una organització integral i proposant-vos els millors proveïdors perquè tot surti de 10. També us donaran idees innovadores de cada moment i totalment personalitzades i a mida segons el vostre estel, perquè gaudiu de la preparació de cada petit detall amb ells.

Posen a la vostra disposició una sèrie de serveis diferents, perquè pugueu escollir el que més s’adapti al que necessiteu:

 • Organització integral: Wedding planning al complet.
 • Coordinació del dia B: Organitzeu el vostre propi casament, escollint vosaltres mateixos cada proveïdor.
 • Assessorament online: Us ajudaran a prendre decisions en els moments de bloqueig, fent-vos costat a distància. 

Amb Un día único no us haureu de preocupar per res, ja que complirà les vostres expectatives, fent que el vostre gran dia surti com tant heu somiat. S’encarregaran que cada moment de l’esdeveniment sigui digne de recordar per sempre!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Des de menys de 100 fins a més de 500 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Localització, decoració, detalls, ambient, estilisme pels núvis i acompanyants, coordinadora de casaments...
 3. Amb quin tipus de cerimònies treballen?
  Religiosa, civil, a l'aire lliure...
 4. Com treballen?
  Des de crear la idea, la cerca de l'espai i proveïdors, fins a la coordinació final del casament. Els seus valors són la personalització, empatia, compromís i organització.