Úrsula Escoriza, us ofereix el millor en moda nupcial de les comarques de Barcelona. Una amplia varietat de vestits de núvia, nuvi i festa, a la vostra disposició a Santa Coloma de Gramenet i a només 5 minuts de Barcelona. Uns vestits espectaculars, on segur que hi trobaràs el vestit que sempre has somiat. El vestit que s’adapti més a tu, a la teva personalitat. El vestit de núvia amb el que et sentiràs guapa, i segura de camí a l’altar!

l’Equip de professionals d’Ursula Escoriza, compta amb molts anys d’experiència i una gran trajectòria en la moda nupcial i per a tot tipus d’events. Esdevé la botiga ideal per a vestir-te en qualsevol de les ocasions especials de la teva vida.

Hi trobaràs una amplíssima selecció de vestits de núvia, padrina, festa, i comunió de nen i nena.

A Úrsula Escoriza, la moda de nuvi, també és protagonista. Treballen amb les millors firmes del mercat. El nuvi hi trobarà el vestit que està buscant. Les últimes tendències en moda nupcial masculina, els teixits més elegants, el vestit amb el qual el nuvi lluirà radiant el dia més important de la vostra vida.

A més a Úrsula Escoriza sempre hi trobareu ofertes i promocions especials. Ara, per la compra del teu vestit de núvia, tindràs un txec de descompte de 150€ per a gastar en complements. I tots els teus familiars obtindran un 10% de descompte en la compra del seu vestit. El vestit que lluiran el dia més important de la vostra vida.

Fes una vista a la botiga Úrsula Escoriza, sens dubte, un referent en moda nupcial ben a prop de Barcelona!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia, vestits de nuvi, complements, padrina i festa i comunió.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  1 setmana.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, modern, original, romàntic, vintage.
 6. I tipus de complements?
  Sabates Doriani, bosses, vel, guants, lliga, tocats i ventalls.
 7. Marques de vestits de núvia?
  San Patrick, Morilee, Demetrios, White One, La Sposa, Eglantine, Metropolitan, Cosmobella, Justin Alexander, Lillian West,
 8. Marques de Vestits de Festa?
  Sonia Peña, Aire, Sant Patrick, Grand Soir, Kofon, Anna Karepetian, Mori lee, Marfil, Show all...
 9. Marques de vestits de nuvi?
  Altarocca, Thomas Pina, Petrelli, Maestrami, Enzo-Romano i Anax Gazzo.