masia_vallfort_sensacions

Si voleu casar-vos entre les vinyes del Penedès, al bell mig d’un paisatge de somni, en un edifici històric amb amplis jardins, la Masia Vallfort és el lloc ideal. El seu entorn és un oasi de tranquil·litat i silenci, a menys d’una hora de Barcelona.

Declarada patrimoni d’interès nacional, els seus arcs de pedra i parets recorden els seus orígens de l’edat mitjana. La masia disposa de grans sales per celebrar el vostre banquet, així com d’excel·lents espais i jardins amb vistes espectaculars a l’aire lliure. És un espai ideal per celebrar l’aperitiu, el banquet sencer i, el vostre reportatge fotogràfic.

A l’hora de celebrar el vostre casament, a Masia Vallfort podreu gaudir d’un esdeveniment totalment personalitzat per a vosaltres. El seu equip de professionals s’encarregarà de fer realitat totes les vostres idees i desitjos, perquè gaudiu al màxim de la vostra celebració. Compten amb decoració i ambientació, música, menú… Faran que quan arribi el dia, tot estigui perfecte i tal com sempre havíeu somiat.

Cada racó de la masia us enamorarà:

 • El seu pou de pedra
 • El pati dels bambús
 • Els seus salons
 • Els jardins

També, pel vostre banquet podreu escollir entre diferents propostes de menú i entre una gran varietat d’aperitius. A més, les alternatives es poden adaptar a les vostres preferències i a la dels vostres convidats. Si ho desitgeu, us donen l’oportunitat de gaudir de les habitacions que disposa la mateixa Masia Vallfort i, viure una experiència única amb els vostres amics i familiars.

Deixeu-vos sorprendre i gaudiu d’un dia tan especial com aquest per a vosaltres!

Preguntes freqüents
 1. Quin és l'aforament màxim?
  De 60 a 300 convidats.
 2. De quines instal·lacions disposen?
  Salons, porxo, jardins, zona de ball, pàrquing...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, còctel/aperitiu, cerimònia, música, ambientació i decoració...
 4. En quin entorn està situada la masia?
  En un entorn de muntanya, tranquil i agradable.
 5. Disposa d'allotjament per a nuvis i/o convidats?
  Si, per a 20-30 persones.
 6. Quants casament celebren en un dia?
  Només un casament per dia.