Contacte

  Descobreix la màgia dels Estats Units amb Viajando por USA!

  Vols viure una aventura inoblidable al país de les oportunitats? Amb Viajando por USA, la teva agència de viatges especialitzada en els Estats Units, ho tens tot a l’abast.

  El seu equip d’experts coneix cada racó del país i s’encarregarà d’assessorar-te personalment per crear un viatge a mida, adaptat a les teves necessitats i al teu pressupost.

  Un univers de possibilitats a l’abast: Vols explorar els paisatges naturals més impressionants? Recórrer les ciutats més emblemàtiques? Viure una aventura plena d’emocions? Viajando por USA ho fa possible! T’ofereix una àmplia gamma de viatges per a tots els gustos i butxaques:

  • Viatges a mida: Dissenyen el viatge perfecte per a tu, tenint en compte les teves preferències, el teu temps disponible i el teu pressupost.
  • Circuits: Descobreix els principals atractius dels Estats Units amb els seus circuits guiats en grup o privats.
  • Viatges amb tota mena de serveis: amb cotxes de lloguer, trasllats, visites culturals, activitats lúdiques, tiquets per a esdeveniments esportius, entrades a espectacles, bitllets de tren, reserva a restaurants, bitllets d’autobús entre ciutats…

  Gràcies al seu assessorament podreu decidir qualsevol destí, hotel, ruta de viatge, sense haver de preocupar-vos de res més que de gaudir del viatge més important de les vostres vides.

   

  Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
   Viatges exclusius pels Estats Units.
  2. Teniu pack de nuvis?
   Tots els nostres packs de viatges són personalitzats segons les necessitats dels nuvis, dates, pressupost, etc....
  3. Puc reservar entrades per a esdeveniments esportius amb Viajando por USA?
   Sí, Viajando por USA t'ajuda a aconseguir entrades per als principals esdeveniments esportius dels Estats Units, com ara partits de futbol americà, bàsquet, beisbol, etc.