Logo_ViatgesLaRambla_Logoenverd_350x72 (1) (1)


En el moment més màgic de la vostra vida, quan els somnis es fan realitat i l’amor és la força que els impulsa, Viatges La Rambla us acompanya cap a una aventura única: la vostra lluna de mel.

Situada al cor de Sant Feliu de Guíxols, Girona, us obre les portes al món amb les millors destinacions i experiències inoblidables.

Des de les platges paradisíaques de les Bahames fins als temples antics de Japó, passant per les aigües cristal·lines de les Maldives i la selva exuberant d’Indonèsia. Si voleu viure l’exotisme i la vibració de Bangkok, prepareu maletes! A més, també ofereixen altres  destinacions espectaculars com ara Vietnam, l’encantadora Habana i Varadero a Cuba, l’energètica Nova York, la selva exuberant de Costa Rica, els paisatges majestuosos de Canadà, la relaxant Riviera Maya, l’exòtica Bali i l’innovador Singapur. Destinacions concretes o viatges combinats. Tot adaptat als vostres gustos, necessitats i pressupost.

A més,  cada parella que contracta el seu viatge de noces amb Viatges La Rambla, té un regal especial: un joc de maletes perquè pugueu començar a preparar aquesta nova aventura junts, amb tota la il·lusió i l’emoció que mereix i un fantàstic portadocuments perquè ho tingueu tot controlat!

Amb Viatges La Rambla, el  somni del viatges de noces es fa realitat. Deixeu que sigui part d’un dels moments més especials i apassionants de la vostra vida,  i facin que cada moment sigui inoblidable. Contacteu amb Viatges La Rambla avui mateix i comenceu a planificar el viatge dels vostres somnis.

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Organitzen viatges arreu del món, i s'especialitzen en viatges en viatges als EEUU, El Carib, i el sud est asiàtic.
  2. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Sí, podem organitzar qualsevol viatge que ens demanin. Ens adaptem sempre als gustos i necessitats de cada parella de nuvis