Un viatge de nuvis. Un destí somiat. Una història que comença. Un viatge en parella que recordareu per sempre, viatjar on sempre heu volgut, i viure experiències inoblidables. Només haureu de triar el dia i el destí, i Viatges Ter s’encarregarà de tota la resta.

Viatges Ter és una empresa organitzadora de viatges, que compta amb més de 50 anys d’experiència al sector. Han recorregut el món i coneixen els millors destins on passar una lluna de mel perfecta. Arreu del món trobareu llocs increïbles, en els que aprendre de les cultures, els idiomes i de tot allò que fa especial a cada país.

La seva gastronomia, les creences i els paratges de conte. Imagina passejar pels carrerons de la Índia, les muntanyes de la Xina o la frenètica ciutat de Tokio. Viure un Nadal únic a la ciutat de Nova York, entre la neu i els colors, o un safari entre animals increïbles a Tanzània. Allà on decidiu anar, Viatges Ter estarà al vostre costat.

Ofereixen tota mena de serveis, com creuers, vols econòmics o de primera classe, els millors hotels i tot amb una garantia, ja que ells mateixos han estat a tots aquests espais. Compten amb un segur de viatges, tant mèdic com d’anul·lació, per poder actuar en cas de tenir algun problema.

Viatges Ter és l’opció ideal per a veure el món amb uns ulls diferents, al costat de les persones que estimes, viatjant i aprenent, vivint tota mena d’experiències i creant records. Compta amb l’agència gironina i comença a la teva pròpia història!

Preguntes freqüents
 1. Oferiu viatges de noces a mida?
  Sí, oferim viatges totalment personalitzats.
 2. Quines destinacions oferiu?
  Comptem amb un pack de viatges, creuers, etc. Per tot el món!
 3. Disposeu de packs i promocions?
  Sí, packs, promocions, descomptes, etc.
 4. Que us diferencía de les altres agències de viatges?
  Oferim un servei a mida, totalment personalitzat, amb tota mena de segurs i destins perquè pogueu viure un viatge inoblidable.