Si no sabeu com celebrar el vostre comiat, Voltor vol en Globus, situats a Barcelona, és una proposta divertida que us encantarà!

Voltor vol en Globus, es dedica a fer jornades i viatges en Globus que pel vostre comiat de solter és la proposta perfecta. Així doncs, s’especialitzen en vols amb globus aerostàtic des de l’any 1986 i compta amb una gran experiència realitzant viatges arreu del món com ara l’amazones, Pirineus, Alps, els deserts del Sàhara… I un munt de llocs increïbles per presumir.

Els vols són amb mesures estrictes de seguretat i amb un pilot titulat que us donarà un certificat de vol a tots els participants. A més, amb un CD de les fotografies de l’experiència del vol i cava per celebrar l’ocasió.

D’aquesta manera, organitzen vols arreu de Catalunya… Imagineu sobrevolar la Cerdanya, l’Alt Empordà, Baix Empordà, Àger, Alt Urgell, Igualada… Propostes de llocs màgics per experimentar sensacions d’adrenalina i alhora contemplant vistes inimaginables.

Fins i tot, vols al Marroc i França. A més, al vol al Marroc ofereixen la màgica experiència de fer excursions el desert en un 4×4, i al de França tindreu la possibilitat de sobrevolar els fantàstics volcans d’Auvergne.

No dubteu en contactar amb l’equip de Voltor vol en Globus, tindreu el millor pressupost!

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Vols en globus per adults, infants, privats...
  2. Altres serveis que oferiu?
    Viatges al Marroc, França, travessia dels Pirineus i llargs recorreguts.
  3. Durada de l'experiència?
    Depèn de l'experiència que escolliu. Normalment 1h i quart.