Voltor_logo

Si no sabeu com celebrar el vostre comiat, Voltor, Vols en Globus és una proposta divertida que us encantarà!

Voltor, Vols en Globus, es dedica a fer jornades i viatges en Globus aerostàtic. Compta amb una gran experiència realitzant viatges arreu del món des de l’any  1986, com ara l’Amazones, Els Alps, els deserts del Sàhara i per suposat, els Pirineus … I un munt de llocs increïbles per presumir.

Com empresa autoritzada per AESA, els vols es realitzen seguint estrictes mesures de seguretat. Tot el personal, tant de terra com el pilot, amb la seva llarga experiència i coneixements, vetllaran perquè el vostre vol en globus esdevingui una vivència inoblidable.

Al finalitzar l’activitat, el pilot donarà el certificat de vol a tots els participants i es farà un brindis amb cava per celebrar l’ocasió. També se us farà arribar les fotografies preses durant tota l’activitat.

D’aquesta manera, organitzen vols arreu de Catalunya; Imagineu sobrevolar la Cerdanya, l’Alt Empordà, Baix Empordà, Àger, Alt Urgell, Igualada… Propostes de llocs màgics per experimentar sensacions d’adrenalina i alhora contemplant vistes inimaginables.

Fins i tot, vols al Marroc i França. A més, al vol al Marroc ofereixen la màgica experiència de fer excursions el desert en un 4×4, i al de França tindreu la possibilitat de sobrevolar els fantàstics volcans d’Auvergne.

No dubteu a contactar amb l’equip de Voltor, Vols en Globus, segur que us ofereixen la millor oferta!

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Vols en globus per adults, infants, privats...
  2. Altres serveis que oferiu?
    Viatges al Marroc, França, travessia dels Pirineus i llargs recorreguts.
  3. Durada de l'experiència?
    Depèn de l'experiència que escolliu. Normalment 1h i quart.