We Are Blanko, està format per l’Andrea Gaspar, cineasta i narradora d’històries disposada a immortalitzar el dia més important de la teva vida. I pel Javi, un apassionat pel món del cinema i capaç de coordinar qualsevol projecte, però en especial el teu.

Per a ells, explicar un casament és explicar una nova història, la vostra història, pel mitjà en el qual ells millor es desenvolupen, la fotografia. Els seus bons gustos, originalitat, experiència i altíssima qualitat dels seus reportatges fan que sigui una molt bona i aposta segura que permetrà disposar d’un record únic del reportatge del vostre casament.

Tot i això, no són només fotògrafs de Noces. Són molt més. Són fotògrafs, cineastes i artistes; i la unió d’aquestes tres àrees són les que els defineixen com a comptadors d’històries, on busquen l’emoció del moment per reviure en el futur. Utilitzen la fotografia com a eina d’execució, el cinema com a base per a la generació de narratives i l’art com a base conceptual. Fantàstic!

El vostre reportatge mostrarà el vostre casament de tal manera que, cada vegada que el veieu, el reviureu i sentireu com el mateix dia.

Es troben a Altafulla, però donen servei a tot Catalunya.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Fotografia i Vídeo. Preboda i postboda. Imatges editades en HD, álbums digitals i blu-ray o DVD con todas las fotografías y photocall.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Més de 500 imatges sel.lecionades i editades una a una en color i blanc i negre en HD, imprimibles en qualsevol mida. Vídeo presentació de diapositives amb la millor música i fotografies. Galeria privada on-line on podràs compartir fàcilment les fotografies. Pòster de cine personalitzat de 100x70. Desplaçament a més de 90 km d’Altafulla. Es pot complementar amb: Sessió preboda i post boda, amb desplaçament fins a 90 km inclòs. Photobooth. Books a mida amb proveïdors exclusius (Couture Book, Jorgesen, Floricolor).
 3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
  Sí.
 4. Quin es el vostre estil de fotografía?
  Fotografia d’autor, estil cinematogràfic.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  3 mesos.