Contacte

El Xalet de Prades us ofereix un espai únic i un entorn privilegiat on celebrar el vostre casament.

Envoltat de natura, de les muntanyes de Prades, podreu celebrar el vostre casament en un ambient rural que podeu adaptar a qualsevols tipus de cerimònia.

L’Equip del Xalet de Prades, treballa per fer realitat els vostres somnis. Hi podeu celebrar un casament rural, un casament temàtic, o casaments informals. Posen a la vostra disposició els seus espais i experiència, per fer del vostre casament un dia inoblidable per vosaltres i pels vostres convidats.

Al Xalet de Prades, podreu triar l’estil de cuina que més us agradi, treballen amb diferents càterings, que cuinen a les pròpies instal·lacions del xalet, i us ofereixen des d’alta cuina a cuina tradicional i foodtrucks, o fins i tot barbacoes i calçotades per a casaments més informals, que faran un casament original i molt personal.

Podreu celebrar-hi casaments de cap de setmana allotjant els vostres convidats a les seves precioses casetes de fusta perfectament equipades. I com a novetat, el Xalet de Prades estrena un nou allotjament en forma d’iglús,  des dels quals es pot observar un cel estelat espectacular… Romanticisme en estat pur! Tanmateix, els vostres convidats podran relaxar-se a la piscina o fer una estona al SPA, visitar la granja amb els animalets o fer un passeig en poni pels més petits.

El seu tracte és totalment personalitzat i cada casament està creat a mida de cada parella de nuvis, tenint en compte els vostres gustos, exigències i necessitats. Tot és possible al Xalet de Prades. Digueu el qué voleu i el seu equip s’encarregarà de fer realitat el vostre casament desitjat.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 150 convidats
 2. Espais disponibles?
  Jardins, salons amb diferents capacitats, allotjament pels convidats, piscina, SPA, granja amb animals, zona de jocs interior i exterior, barbacoes i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, alta cuina o banquet més informal.
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya de Prades, en un entorn privilegiat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Medietrrània, tradicional, moderna. Ens adaptem a tot tipus de cuina.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.