El Xalet de Prades és un conjunt de cases rurals situat al centre del parc natural de les Muntanyes de Prades, i a la mateixa entrada del poble de Prades. L’Establiment ofereix un espai únic i un entorn privilegiat on els nuvis tindran la tranquil·litat necessària per a aquesta ocasió. Envoltats de natura, gaudiran d’uns dies en un ambient rural en què podran adaptar la seva estança al seu gust escollint entre les activitats de les quals disposen.

L’Equip del Xalet de Prades, treballa perquè no els hi falti res als seus clients. És per això que cuiden tots els detalls perquè l’estança dels nuvis sigui perfecta! Destaquen per sobre de tot les habitacions amb forma d’iglú amb vista a les estrelles, un detall molt romàntic que els hi agradarà segur! També disposen de packs especials com benvingudes romàntiques amb cava, bombons i un missatge personalitzat amb pètals, sopars romàntics en parella o esmorzars a l’habitació. L’opció del xec regal per als nuvis, és una idea molt innovadora i atractiva perquè tinguin una mica d’intimitat després del seu gran dia. Podeu trobar cinc packs a la web, l’escapada romàntica amb tast de vins, iglús amb vista a les estrelles, la casa de l’arbre, la suite amb jacuzzi i per acabar la casa de fusta.

Les seves instal·lacions són molt completes, allà trobaran un SPA, sala de jocs, piscina, granja, zona de barbacoes, quadra, cafeteria i restaurant i zona esportiva. L’entorn immillorable proporciona un munt d’opcions esportives i d’aventura. És el regal perfecte per als nuvis!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Tenim els sis tipus d'allotjament amb possibilitat de fer activitats allà.
 2. Quina localització teniu?
  A la muntanya de Prades, en un entorn privilegiat.
 3. Disposeu de packs?
  Sí, tenim xecs per a regal per les noces i detalls opcionals.
 4. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.