En Xavier Calm és un apassionat i professional de la fotografia, una persona que de la seva passió ha fet la seva professió. El seu principal objectiu és explicar històries; històries que podrien ser la vostra.

Recull tots els instants inoblidables del vostre conte, del vostre casament i de la vostra història d’amor. Rebreu un tracte proper i personalitzat. Us ajudarà a convertir el vostre enllaç en un esdeveniment original i en una cosa molt especial, diferent, i elegant…

En Xavier Calm treballa diferents estils. Per a ell, vosaltres sou els protagonistes de la vostra pròpia història i farà tot el possible perquè el resultat de cada reportatge fotogràfic de casament sigui especial. Tant si us agrada més l’estil fotogràfic clàssic i romàntic, com si sou una parella innovadora i cosmopolita, en Xavier Calm s’adaptarà als vostres gustos i expectatives.

Durant tot el servei, en Xavier treballarà amb màxima discreció, perquè us sentiu còmodes i les imatges siguin naturals i sense poses forçades.

Si el que busques és un especialista que plasmi en precioses imatges el teu dia més feliç, en Xavier Calm serà una aposta segura.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Ofereixo serveis professionals de fotografia publicitària i d´arquitectura i també fotografia d´events socials dintre dels quals treballo tant en fotogràfia com en video. També oferim photocalls personalitzats, amb atrezzo, polaroids etc…
 2. Què inclou el pack de boda?
  Tot i que tots els packs son personalitzats depenent de les necessitats de cada client, podríem dir que el pack standard es compondría d´un àlbum digital, que pot ser tant en format quadrat com rectangular + els arxius editats en alta resolució i sense marques d´aigua, i també el reportatge videogràfic, sent sempre opcional el photocall.
 3. Té disponibilitat de desplaçament?
  Sí, per tota Catalunya.
 4. Qui és el vostre estil de fotografia?
  L´estil de fotografia és tipus fotografia de moda aplicada al reportatge de boda sempre buscant l´emotivitat i l'essència de cada moment.
 5. Temps aproximat de lliurement del reportatge final?
  3 mesos.