events_by_lau_logo

Fes que el dia del teu casament sigui un dia per recordar amb molta il·lusió, per això et recomanem a Xavi Festes i Events by Lau.

Xevi Festes farà que en aquest esdeveniment gaudeixis d’una bona música i animació. Events by Lau, s’encarregarà de l’organització de tots els preparatius, és a dir, t’ajudaran amb el disseny, la logística i la producció integral del vostre dia.

En Xevi, ofereix tota la música que vosaltres vulgueu, aquella que us farà recordar moments inoblidables. Els teus convidats no voldran marxar del vostre casament. A més, s’adapta als gustos de tothom i buscarà cançons especials perquè el dia de la vostra vida sigui únic i personalitzat. Amb ell podreu seleccionar les cançons, ja siguin per la cerimònia, el còctel, el banquet o el ball.

I Events by Lau, és 100% professionalitat, creativitat i pau. És una wedding planner que planificarà, organitzarà i coordinarà el vostre dia junts. El seu equip us acompanyarà des del moment que decidiu contractar-les fins que finalitzi la festa del vostre dia.

Compta amb ells perquè puguin fer del teu somni realitat. Podràs contactar directament amb ells per dir quins són els vostres gustos i preferències, d’aquesta manera us coneixeran millor, podran adaptar-se i fer que sigui únic, amb la vostra essència i que els convidats se sentin com a casa.

Preguntes freqüents
  1. Què inclou el pack de boda?
    Per en Xevi Festes, inclou: Música en aperitiu, música al restaurant i al ball durant 3 hores. I per Events by Lau, inclou tot el pack de wedding planner.
  2. Quin és el vostre repertori musical?
    En Xevi Festes té un gran repertori, des de 60's, 70's, 80's, 90's fins l'actualitat, rock, dance, house, sevillanes, pop espanyol, pop anglès, rock català, moguda madrilenya, latin-house.
  3. Possibilitat de desplaçament?
    Si que en tenim la possibilitat de desplaçament, amb un petit cost extra.