Xeviot és una empresa dedicada a la venda i confecció de moda d’home, amb botigues a Barcelona i Sabadell. Amb 40 anys d’experiència en el sector multi-marca, som especialistes en vestir a nuvis i acompanyants, així com també en vestir i uniformar a executius, comercials i empreses de tots els àmbits.

Confeccionem a mida vestits d’excel·lent qualitat amb tel·les de Reda, Cerruti 1881 o Angélico entre d’altres, aportant tots els nostres coneixements en el disseny de les nostres col.leccions i peces.

A les nostres botigues del Passeig Manresa, 32 de Sabadell i Via Augusta, 3, (cantonada Diagonal) al cor de Barcelona, disposem de més de 400m2 al seu servei amb un ampli estoc en moda casual i de vestir, que comprèn des de la talla 44 de vestit fins a la 68, i en camises des de la talla 2 fins a la 8.

La seva tranquil·litat i confiança és el nostre objectiu, i si hi ha alguna peça que desitgi i no li podem servir d’immediat, li portem al seu domicili en el menor temps possible i sense cap càrrec.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestim a nuvis i acompanyants i a qualsevol home que tingui que donar bona imatge professional i personal.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Com a mínim de 2 a 3 dies d’antelació.
 3. Tenen secció Outlet?
  No.
 4. Es necessita cita prèvia?
  Sí.
 5. Estils de dissenys que tenen?
  Nit i dia.
 6. Tipus de complements?
  Sabates, cinturons, corbates, armilles, botons de puny, corbatons, llacets, roba interior.
 7. Marques amb que treballen?
  Hugo Boss, Eduard Bosch, Manel Ritz, Anthony Morato.