Em dic Elisabeth Maragall, el 21 de Juny del 2001, ara fa 20 anys, vaig obrir l’agència de Viatges, XL Viatges a mida, i des d’aleshores ens dediquem a Assessorar, dissenyar i Organitzar Viatges a mida i personalitzats a destins de Llarga i Mitja distància.

Ens hem especialitzat en Viatges de Nuvis pel repte que suposa un Viatge tan únic i especial.

Pels Viatges de Noces ens agrada oferir-vos combinats de destins i experiències com ara :
Japó i Les Illes de Tahiti, Australia amb la Barrera de Corall, Nova Zelanda amb Les Illes Fidji, Safari en privat a Tanzania i Platges de Zanzibar, Kenya amb la Illa de Mauricio, Nova york i el Carib mexicà, Tailandia i Laos amb Illes Tailandeses, Vietnam i Camboya amb Illes de Tailandia, Japó amb Maldives, Costa Rica al complert, Sudafrica i Cataractes Victoria, Argentina i Cataractes d’Iguazú, Xile amb atacama amb Illa de pascua i Les Illes de Tahiti. Recorregut per la costa oest dels Estats Units amb extensió al carib, Ecuador i Les Illes Galapagos en Vaixell de 10 persones, Pels més aventurers Namibia amb Cape Town i Victories Falls, Namibia en fly and drive i Botswana, Atenes i Les Illes Gregues, Singapur i Malasia amb illes, Indonesia Selva i temples de Jakarta amb Bali…

Estaré encantada de rebre-us a l’agència amb un cita privada per escoltar les vostres idees, orientar-vos i oferir-vos propostes totalment pensades pel vostre viatge de noces.

Sabem que l’organització d’un casament és llarg i us agafa moltes hores per això us ho volem posar fàcil. En la web podeu trobar les idees i enviar-nos la petició ó si no per whatsapp ens podem comunicar sense problema.

Només ens heu de dir dia i hora!!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Australia, Nova Zelanda, Safaris en Privat a Tanzania, Namibia i Botswana, Sudafrica, Estats Units i Carib, Japó, Tailandia i Laos, Vietnam i Camboya, Singapur i Malasia, Les Illes Gregues, Argentina, Ecuador i Galápagos...
  2. Teniu pack de nuvis?
    Sí, i sempre és sorpresa...
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Assessorem, dissenyem i personalitzem els viatges de noces a mida dels nuvis.