A Semon oferim un servei personalitzat per a cada casament, cuidant cada detall i oferint un servei gastronòmic on la qualitat del producte i el mim en l’elaboració fa que cada plat sigui una agradable sorpresa per als convidats. Compartim la il·lusió dels nuvis i ens esforcem perquè cada ocasió sigui única i inoblidable.

En els nostres esdeveniments som molt exigents amb el producte i l’atenció, des d’un nombre reduït de persones fins a un esdeveniment multitudinari. Tant si són corporatius com si són familiars ens caracteritzem pel bon gust i la professionalitat que defineix la signatura des dels seus inicis.

Un dels serveis més exclusius que oferim a Semon és el de cuina a domicili. Donem al client l’opció de rebre còmodament a casa mentre un equip de cuiners i cambrers de Semon elabora i serveix el menú. Un servei perfecte per a petites celebracions privades, sopars íntims o esdeveniments familiars.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 1000 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquets, lloguer de menaje i material, lloguer de mobiliari, organització de casaments i esdeveniments, fotografia, música, transport, decoració, servei de cambrers, servei de begudes, carpes, cuines exteriors, tallador de pernil, venenciadors…
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina?
  Mercat, tradicional, típica regional, i d’autor.
 5. Fan menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs.
 6. Tenen pastís nupcial?
  Sí.