Contacte

Activitats Garrotxa és l’oferta dels serveis que el Càmping Lava ofereix dins de l’entorn de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda. Així mateix, et pots allotjar al Càmping en un indret inigualable.

Activitats Garrotxa posa a la teva disposició els carruatges per la Fageda d’en Jordà, el carrilet per la zona dels volcans, les passejades a cavall, les activitats amb ponis, els restaurants i bars, així com altres activitats que et sorprendran com els itineraris per voltar amb bicicleta.

Activitats Garrotxa vol apropar a les persones al coneixement de l’entorn de la Garrotxa, a la seva cultura, la seva natura, la seva gastronomia i acompanyar-les a fer una descoberta única del patrimoni d’aquest indret idíl·lic de Catalunya.

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus d’activitats oferiu?
    Rutes per la Fageda d’en Jordà i el Parc Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa, amb carruatges de cavalls o bé rutes a cavall i també amb tren pels volcans . Activitats al càmping Lava: karaoke i discomòvil.
  2. Teniu packs per a comiats?
    Sí. A més a més oferim paquets a mida, que inclouen les activitats que decidiu, els àpats i l’allotjament al càmping lava, segons les vostres preferències.
  3. Oferiu altres serveis?
    Sí, allotjament, servei de pícnic i restauració, barbacoa, piscina.