DAEMA AVENTURA t’ofereix un ventall d’activitats  divertides en plena natura.

Som una empresa apassionada dels esports d’aventura a l’aire lliure amb un equip de monitors, escollits i formats per adaptar-se en tot moment a les necessitats del grup.

Tant si estàs preparant un comiat de solter com qualsevol altre event, nosaltres t’ho posem fàcil.

Gimcana Groga/Humor Amarillo: és una activitat innovadora i molt divertida, inspirada en el mític programa “HUMOR AMARILLO”. Són una sèrie d’activitats que sobretot us faran riure molt.
Mínim participants: 6. Duració: 2 – 3 hores.

Paintball: vine fins a les nostres instal·lacions de Can Putxet per desafiar als teus amics en una partida de Paintball molt divertida.
Mínim participants: 8. Duració: 2 – 3 hores.

Team Building/Reptes: Els reptes són unes activitats lúdico-competitives que tenen per objectiu la coordinació i cooperació dels membres d’un equip, és a dir, el treball en equip.
Mínim participants: 8. Duració: 2 hores. 

Jo sóc de poble: Un model de joc ambientat en la tradició rural i que fomenta la participació en grup. Desplegarem un seguit de proves aptes per a totes les edats que ens aportaran diversió i coneixements. Hauràs de fer servir l’enginy per no trencar l’ou o hauràs de ser hàbil per creuar el riu, entre moltes d’altres proves.
Mínim participants: 10. Duració: 2 hores. 

Orientació: diverteix-te com mai a la muntanya tractant de trobar el camí més senzill i ràpid per arribar a la meta. Et donarem una brúixola, un mapa i un quadern amb indicacions que et portaran fins al final del recorregut.
Mínim participants: 8. Duració: 2 hores.

Big Ball: El BIG BALL és una activitat que es realitza amb pilotes inflables gegants, on el participant va a dins d’aquesta, de tal manera que es va totalment protegit.

Es realitzaran diferents activitats guiades pel monitor, partit de futbol, joc del mocador, etc. El monitor s’adaptarà a les motivacions del grup.
Mínim participants: 8. Duració: 1 hora.

Aquestes activitats són totalment compatibles entre si i podràs combinar-les si vols gaudir d’una escapada plena d’aventura en el més profund de la muntanya. No tinguis cap inconvenient a posar-te en contacte amb nosaltres si tens algun dubte!! T’esperem!!

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus d'animació oferiu?
    Gimcana Groga, Paintball, Reptes, Bicicletes elèctriques, Descens en Mountain Bike, Orientació amb reptes, Tir amb arc, futbolí humà, Big Ball, Team Coaching, Intel•ligència emocional aplicada, Jo sóc de poble,…
  2. Oferiu pack de nuvis?
    Sí, packs personalitzats.
  3. Oferiu altres serveis?
    - Activitats per nens (festes d’aniversaris 3 - 12 anys) - Activitats per joves (13 - 18 anys) - Empreses - Activitats escoles - Colònies escolars