Contacte

Cosas de Boda és una empresa online, especialitzada en invitacions, detalls i regals per a casaments i d’altres esdeveniments.

Al seu catàleg online trobaràs invitacions en mil i un estils, de diferents col·leccions i aptes per a tots els gustos. Per facilitar-te la feina d’escollir la que és ideal per a la teva boda, estan organitzades en diferents categories: Invitacions exclusives, col·lecció cuoretrends & morecreative… la llista és interminable!

Quant a regals pels convidats, disposen d’una grandiosa varietat per a dones, homes i regals mixtes que agradaran a tots. Hi trobaràs obsequis divertits, originals, clàssics, temàtics, fins a les tendències més actuals, singulars i trencadores.

Tanmateix, disposen d’una petita col·lecció de complements de creació exclusiva de Cosas de Boda, i també d’una selecció d’accessoris, com figuretes pel pastís, articles pel photocall… etc.

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus de productes ofereixen?
    Sabons aromàtics, ambientadors, productes cosmètics, vànols, bosses plegables, agendes, jocs de cartes, bolígrafs, ampolles de vins, figures de porcel·lana, coixins i cistelletes d'arras, agulles, llibres de signatures i detalls per a nens.
  2. Feu detalls i/o invitacions a mida?
    Sí.