Contacte

Prepara’t per viure el casament més especial amb Estàs Convidat, una empresa gironina que organitza, decora, coordina i dissenya casaments a mida, on cada detall per petit que sigui, està calculat, pensat i creat fins el mínim detall, tenint en compte els vostres gustos.

El seu equip de dissenyadores i Wedding planner, amb un gust impecable i un amor incondicional per la seva feina, us esperen per organitzar plegats el dia més memorable de la vostra vida.

Us ofereixen diferents opcions per a que trieu la que més us interessi!

Tant si sou dels que us agrada organitzar el vostre casament de cap a peus, com si només necessiteu la decoració i el disseny dels espais, Estàs Convidat s’adapta a les vostres necessitats per garantir-vos un casament d’aquells que passen a la història. Trobaran per a vosaltres aquell espai que  s’adaptarà perfectament als vostres gustos, el personalitzaran i  decoraran… Armonia, estil, personalitat i màxima singularitat s’uniran perquè cada racó i instant destil.lin la vostra historia i essència.

I durant el dia del casament, seran en tot moment al vostre costat, atenent les vostres necessitats perquè només hagueu de preocupar-vos de gaudir del esdeveniment.

El seu tracte, alegre, proper i professional a l’hora, us donarà la tranquilitat de saber que heu deixat en bones mans l’organització dia més important de la vostra vida.

A més, estan especialitzades en el disseny d’invitacions en Català, i tota la papereria necessària pel dia del vostre casament. Tot conjuntat i fet a mida, seguint la temàtica que sempre heu desitjat.

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus de productes ofereixen?
    Invitacions i papereria i detalls personalitzats tot seguint el mateix estil gràfic i temàtica del casament. Decoració, disseny d’espais. Organització i coordinació de casaments.
  2. Feu detalls i/o invitacions a mida?
    Sí, tots els nostres productes son fets a mida