Aquesta proposta inclou: Anunci al directori del Tot Nuvis durant tot l’any, presència al reportatge o revista digital. Promoció del teu negoci al nostre butlletí, segons opció de contractació. Preu segons tarifa escollida. 

Procediment: Un cop rebudes les teves dades, el nostre equip de màrqueting s’encarregarà d’elaborar tant l’anunci, com la teva presència en el reportatge o revista digital i seguidament rebràs un correu electrònic amb l’enllaç a l’anunci i la factura corresponent. Quan publiquem el reportatge, etiquetarem el teu negoci a les xarxes socials. En el cas d’haver contractat revista digital la rebreu per mail abans de publicar per si vols modificar el contingut o imatge.

Qualsevol canvi que vulguis fer a l’anunci, és gratuït durant tot l’any i ens ho podeu notificar per email a: totnuvis@totnuvis.net. També pots contactar amb nosaltres telefònicament al 938 70 99 82 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

El càrrec bancari us arribarà a nom de Pedro Piera López, un cop hagis rebut l’email amb l’anunci fet.

Pagament segur: a www.totnuvis.net, a nom de Pedro Piera López  ens esforcem per protegir la teva seguretat i privacitat. No compartim personal i bancàries, ni venem la teva informació a tercers. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat aquí

Contacte

Tot Nuvis
Carrer Anselm Clavé, 17-21 2A
08402 Granollers (Barcelona)
info@festescatalunya.com
938 70 99 82