Flash Olot és una empresa de fotografia a ple centre d’Olot. Al capdavant d’aquest projecte, la Cristina i la Lídia, dues apassionades de la fotografia que de la seva passió han fet la seva professió.

El màxim objectiu d’aquestes dues professionals és expressar els vostres sentiments i emocions, reflectir la vostra història i el vostre amor i crear un preciós record que perduri per sempre.

En la seva feina, la Cristina i la Lídia busquen sempre la perfecció, i amb senzillesa i la naturalitat aproximar-se a les persones. I així ho reflecteixen en les seves fotografies: Amb un estil natural i fent servir la seva experiència, el seu talent i fins i tot la improvisació, aconsegueixen capturar imatges espectaculars, on destaquen l’originalitat, i el sentit artístic i estètic.

Per eternitzar el vostre gran dia, es reuniran amb vosaltres per conèixer la vostra essència, les vostres personalitats, i la vostra meravellosa història. Segons l’estil que més us agrada, elaboraran un concepte fotogràfic al vostre gust i a mida per a vosaltres, un fil conductor perquè el conjunt del vostre reportatge fotogràfic sigui un exemple de màxima harmonia, una obra d’art que en un futur us farà reviure cada moment i cada emoció, amb tota intensitat.

També podreu comptar amb elles pel vostre àlbum preboda i per a l’àlbum postboda. I perquè no hàgeu de patir pel pressupost, us oferiran un pack a mida, adaptat a les vostres expectatives i necessitats. No dubteu en compartir el vostre dia més especial amb la Cristina i la Lídia. Estareu en les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Fotografia i vídeo. Photocall, reportatge pre i post boda, àlbum digital i convencional.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Treballem a mida.
 3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
  Sí.
 4. Quin es el vostre estil de fotografia ?
  D'autor, artística i tradicional.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  De 4 a 6 mesos aproximadament