Sueños de Atenea obre les portes del seu estudi i, amb un somriure d’orella a orella, us ofereix els seus serveis de fotografia per a casaments a Girona i arreu de Catalunya.

Al capdavant de Sueños de Atenea, hi trobareu la Vanessa, una fotògrafa professional especialitzada en reportatges fotogràfics per a casaments, que és tot vitalitat i entusiasme per la feina ben feta.

Us ofereix trasnmetre, mitjançant les seves instantànies, les sensacions i emocions del vostre gran dia d’una forma natural, espontània i original. Unes imatges que permetran reviure les emocions que vàreu viure el dia del vostre casament, per sempre més.

Un reportatge de casament, que dirà molt de vosaltres, de la vostra història d’amor i de la vostra personalitat. Un somriure, mirades de complicitat, una llàgrima d’emoció que omplirà de màgia i amor el reportatge fotogràfic del vostre casament.

Sueños de Atenea, us proposa diferents opcions a l’hora de contractar els seus serveis, sempre però hi inclou el reportatge preboda. Aquest reportatge, per a ella és molt important; us permet conèixer-vos, saber què us agrada, i com us agrada.

Durant tot el casament, passarà prácticamente desapercebuda, captant els millors moments d’un dels dies més importants de la vostra vida.

A més, entre 1 i 2 mesos després del vostre casament, rebreu totes les fotografies del vostre casament en color i en blanc i negre.

Us entregarà tot el material en un USB, i en una caixeta de fusta preciosa. A més, us monta un petit vídeo amb totes les fotografies del vostre casament, per a què el pogueu ensenyar a tota la família.

Professionalitat, simpatia, empatia i saber fer, son les paraules que millor defineixen la feina de Sueños de Atenea.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Foto preboda, postboda, Álbums, mini álbums, fotos en alta resolució, USB amb les fotografies en color i B/N en HD. Vídeo.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Tots els packs inclouen el preboda i casament. Ofereix diferents opcions i s'adapta a les necessitats de cada parella de nuvis.
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin es el vostre estil de fotografía?
  Molt natural, d'autor.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  1 a 2 mesos.