• Carrer Costa i Hugas, 3, 17257 Torroella de Montgrí, Girona
 • info@mardejoies.com
 • 972 75 90 04

Contacte

Mar de joies és una preciosa joieria artesana ubicada al nucli antic de Torroella de Montgrí.

A Mar de Joies, la joia del teu casament pot ser a mida, segons el teus gustos, personalitat i pressupostos. Joies a la carta que diran molt de vosaltres i del vostre gran dia.

També disposen de col-lecció pròpia oferint-vos col.leccions úniques, en arracades, solitaris, braçalets, penjolls, a joc, si cal amb el vostre vestit i petinat nupcial. Només heu d’explicar com sou, què voleu i quin pressupost teniu i des de Mar de joies s’encarreguen de fer-ho realitat.

A més de la botiga física a Torroella, també posen al nostre abans la botiga online Joyas de Acero, on us ofereixen aliances d’acer online, aliances amb una relació qualitat preu excepcional i que són una alternativa molt competitiva a les aliançes de materials nobles com l’or i la plata.

A partir d’aquí, i amb aquests dos estils de joieria, existeixen múltiples combinacions. Un anell artesà per la núvia i el mateix en acer per aquells nuvis que no els agrada portar joies i que només les necessiten per al dia del seu casament. Res ha d’evitar portar l’aliança del teus somnis.

A Mar de Joies i Joyas de Acero tot és possible. Una molt bona alternativa a la província Girona, per lluir les joies que sempre heu desitjat sense que el pressupost sigui cap impediment a l’hora de triar-les.

També ofereixen rellotgeria d’home i dona comptant amb les millors firmes del mercat.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Aliances d’or, plata i acer. Anells de compromís, arrecades, braçalets, penjolls, rellotgeria d’home i dona.
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí.
 4. Quines firmes treballen?
  A més a més de la col.lecció pròpia treballem amb les firmes: Tass joies, Vladimir, Esther Martín, Ainés Joyas, Sunfield, Del Fierro, Materia joyas.