A la Boutique-Cotilleria Xabel.la de Lleida trobaràs la llenceria i cotilleria per al dia més important de la teva vida.

T’ofereixen una atenció personalitzada perquè la llenceria que escullis s’adapti a tu i sobretot al teu vestit de núvia. Tant és si el teu vestit és paraula d’honor, o té una esquena de vertigen, hi trobaràs la roba interior perfecta perquè llueixis espectacular, tant per dins com per fora.

Ofereix una àmplia gamma de conjunts de roba interior. Amb tirants o sense, llis o amb encaix, bates de seda i encaix, camises de dormir… ofereix les combinacions més sensuals i sexis per a la teva nit de noces. Les bates més especials que, a més, podràs fer servir pel teu reportatge nupcial mentre us vestiu i que donarà aquell toc tan especial a la teva nit més romàntica. Ideal també per al teu viatge de noces. Tanmateix, ofereix la millor roba de bany, el millor aliat també per a la teva lluna de mel.

Disposa de multitud de talles i de talles grans, tot pensat perquè totes les núvies, tinguin el cos que tinguin, hi trobin la llenceria més afavoridora.

Preguntes freqüents
  1. Quins productes ofereixen?
    Corseteria i llenceria nupcial. Sostens, calcetes, tangues, culottes, lligues, cossets, bates, roba de bany, camises de dormir. Amplíssima varietat de models i talles, fins i tot grans i extragrans.
  2. Amb quines marques treballeu?
    PrimaDonna Lingerie, Marie Jo lingerie, Lise Charmel, Antigel, Freya, Wacoal, Janira, Esprit, Desigual, DKNY íntimo.