Contacte

La perruqueria Susi Gimeno t’ofereix una gran varietat de serveis per a què el dia del teu casament estiguis radiant i espectacular. Podràs gaudir dels serveis de la Susi Gimeno tant a la seva perruqueria com a domicili, a l’hotel, o l’espai on et casis, en el dia del teu casament.

De la mà de la Susi Gimeno aconseguiràs el look que sempre has somiat. Treballen des de la salut i la seva principal missió és tenir cura del teu cabell i del teu cos, per a què el dia del teu casament la teva imatge estigui a l’alçada de la teva felicitat.

Ofereix servei de perruqueria i maquillatge per al dia del teu casament. Només has d’explicar-los quin pentinat t’agradaria i tenint en compte l’estil del teu casament, el lloc on et cases, el teu vestit i el teu cabell i pell, et faran la proposta que millor s’adaptarà a tu i que et farà sentir guapa, segura i orgullosa.

També ofereix tractaments preboda. Us proposen una serie de tractaments capil·lars i corporals per preparar el teu cabell i la teva pell per la gran ocasió.

A més, ofereix depilacions, manicura, pedicura, massatges i spa capilar i corporal.

La passió per la seva feina, la seva experiència i el saber fer, fan de la Perruqueria Susi Gimeno el centre de bellesa de Girona ideal per al teu casament.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Perruqueria per a nuvis, nens i acompanyants, estètica facial i corporal (manicura, pedicura, depilacions...), permanent i tints de pestanyes, tractament capilar, spa facial, capilar i corporal. Ofereix el servei de perruqueria, maquillatge i retocs a domicili o a l’Hotel o Espai on se celebri el Casament
  2. Què inclou el pack de nuvis?
    Tots els packs son a mida de cada núvia. Ens adaptem a les seves necessitats.
  3. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
    Sí, la preparem en tot el que calgui.