Després del vostre casament, comenceu una nova etapa en un dels indrets més fascinants del món amb Quoma Travel, l’agència de viatges de Girona, on tot és possible.
Amb Quoma Travel podreu descobrir nous països, noves cultures i nous continents, convertint el vostre viatge de noces en una experiència fantàstica, especial, d’aquelles que recordareu la resta de la vostra vida.
La seva filosofia és molt clara: fer-vos gaudir des que entreu per la porta de la seva agència. Amb un tracte impecable i molt proper, us donaran la tranquil·litat de saber que heu deixat en bones mans el vostre gran viatge.
Seychelles, Nord Amèrica, La Patagònia, La Polinèsia, Austràlia, la Xina, el Vietnam o el Japó. El destí que vulgueu amb el millor assessorament del mercat. L’Equip de Quoma Travel ha recorregut de cap a peus els 5 continents i ha visitat els racons més remots del planeta, pel que la seva experiència i la seva orientació al client, seran la clau perquè el vostre viatge de noces sigui tot un èxit.
S’adapten i busquen totes les alternatives possibles perquè pugueu viatjar a aquell país que tant desitgeu, sigui quin sigui el vostre pressupost.
Us ofereixen un servei d’assistència via WhatsApp 24 hores, tota la informació i dades dels seus corresponsals de cada país, per garantir-vos que tot sortirà tal com està planejat i que cap imprevist impedirà que el vostre viatge de noces sigui tal com vàreu contractar.
Un viatge fet a mida i que us farà viure allò que desitgeu: l’aventura més fantàstica, el viatge més romàntic o, perquè no, una barreja de tot plegat, a Quoma Travel, us estan esperant per fer realitat el vostre viatge de nuvis somiat.

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Organitzem viatges arreu del món adaptant-nos a cada client.
  2. Teniu pack de nuvis?
    Organitzem viatges a mida però donem la possibilitat d'adquirir un viatge programat.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Sí, són la nostra especialitat.