XL Viatges és una agència especialitzada en Viatges a mida, personalitzats i amb un assessorament molt acurat, amb més d’onze anys d’experiència.

Portem destins com Tanzània, Argentina, La India, Austràlia, Polinèsia, Vietnam i Cambodja, El Perú, Namíbia… als quals hem viatjat i recorregut per conèixer de primera mà els allotjaments, excursions, etc.. Treballem sense intermediaris, amb Agències receptives en cada destí.

Podem dir que no hem repetit mai un viatge, per que l’hem adaptat a cada client.

I sobretot ens agrada treballar amb els Viatges de Nuvis, ja que el repte és aconseguir que el viatge sigui únic i especial tal i com l’ocasió es mereix.

Viatjar és vida!!

XL Viatges es una agencia especializada en Viajes a Medida, personalizados y con un asesoramiento muy cuidado, con más de once años de experiencia.

Llevamos destinos como Tanzania, Argentina, La India, Australia, Polinesia, Vietnam y Camboya, Perú, Namibia… a los cuales hemos viajado y recorrido para conocer de primera mano los alojamientos, excursiones, etc. Trabajamos sin intermediarios, con agencias receptivas en cada destino.

Podemos decir que no hemos repetido nunca un viaje, por que lo hemos adaptado a cada cliente.

Y sobretodo, nos gusta trabajar con los Viajes de Novios, ya que el reto es conseguir que el viaje sea único y especial, tal y como la ocasión se merece.

Viajar es Vida!!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Tanzània, Argentina, India, Australia, Polinesia, Vietnam i Cambodja, Japó, Perú, Namibia...
  2. Teniu pack de nuvis?
    Sí, amb sorpreses per les parelles de nuvis.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Viatges personalitzats i a mida. Tracte molt proper, amb servei 24 hores d'atenció per a qualsevol incidència.