Et cases? Vols celebrar les teves noces d’or? No saps què fer ni per on començar amb els preparatius? O per contra, tens contractat el lloc de la cerimònia i banquet i necessites ajuda per acabar amb la resta de detalls? Per al dia de l’enllaç vols que tot surti perfecte sense haver-te de preocupar ni estressar per res?

En Laia T. Q Barcelona & Lleida Wedding Planner trobaràs tot el que necessites perquè el teu dia sigui perfecte sense necessitat de perdre detall en res i així poder viure l’experiència d’aquest dia tan especial al costat dels que més vols.

Tenim pressupostos personalitzats per a cada parella de nuvis, només heu de deixar les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres per a una entrevista totalment gratuïta i sense compromís.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    No tenim cap límit en aquest sentit.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, tarjeteria, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, peruqueria, coordinador de casament amb assistència el dia del casament.
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
    Religiosa, civil, simbòlica, temàtica, aire lliure, platja, ecològica...