📷Mas la Central i Criscatering

Casa’t en una de les comarques més boniques de Catalunya en qualsevol època de l’any. Casaments de tardor bucòlics, d’hivern híper-romàntics, de primaveres esclatants i florides o d’estius frescos amb cels estrellats impressionants.

Sí, estem parlant de La Garrotxa. Un dels destins preferits per a celebrar un casament autènticament rural. Amb una gastronomia d’alt nivell, amb productes de primeríssimament qualitat i de proximitat.

Casa’t en un Parc Natural envoltat de boscos i  dels seus 40 volcans, en pobles medievals carregats d’història i unes vistes excepcionals. Una comarca de gent única, enamorada de la seva terra.  El teu casament a La Garrotxa, sigui de 10!

Et presentem, els Imprescindibles per al teu casament rural a La Garrotxa. Estàs preparada? Comencem!

CRISCATERING

Criscatering és una empresa de càtering de la Garrotxa, que s’encarrega d’organitzar casaments amb estil propi. Dissenyen muntatges per a tots els gustos i de tots els estils. Adapten l’espai i la decoració segons els vostres gustos i a l’entorn on celebrareu el casament. 

Ofereixen una cuina tradicional redefinida i reinterpretada elaborada amb productes frescos de la Garrotxa. Plats que conserven tot el seu sabor i aroma original. La seva xef de cuina, la Cristina, ha treballat a les millors cuines de Catalunya, com el Bulli, el Celler de Can Roca, l’Àbac, el Sant Pau…

La varietat d’opcions d’aperitius que presenten us sorprendran. Un espectacle culinari on es barreja la diversió d’una presentació sorprenent, amb un producte fresc i de qualitat.

Criscatering és la teva opció per a l’aperitiu i el dinar del teu casament, un món de sabors al teu gust!

MAS LA CENTRAL

El Mas la Central és un espai idíl·lic al bell mig de la Garrotxa.  Disposa de grandiosos jardins de gespa de verd intens i vistes espectaculars a la Vall de Bianya i a la Garrotxa. Esdevé el lloc ideal per a celebrar un dia com aquest.

Compta amb espais per celebrar-hi la cerimònia civil, l’aperitiu, el banquet i la festa. Així mateix, podreu trobar zones cobertes preparades per als dies de pluja.  També hi trobareu diferents salons, una preciosa terrassa, i una zona de ball per gaudir d’una festa inoblidable.

L’equip de Mas La Central també ofereix serveis complementaris com: la decoració de l’espai, la música o el transport, per a que no hagueu de preocupar-vos de res! La cuina del Mas va a càrrec de Criscatering, una combinació perfecta per a celebrar un casament de 10 a la Garrotxa.

Trobareu un servei excel·lent, un espai d’ensomni i un dia que mai oblidaràs. Compta amb el Mas La Central i celebra el casament que sempre has somiat!

FLORISTERIA L’ARREL

Floristeria l’Arrel, un referents en quant a decoració floral a Alcanar i a les Terres de l’Ebre 

T’ofereix tot el que puguis necessitar per a un dia tan especial com la teva boda. El seu màxim objectiu i la seva màxima il·lusió és participar en un dia tan important i poder fer que els teus somnis es puguin plasmar en les més variades formes de rams i composicions amb flors, milions de detalls en diferents colors, textures i olors.

Visita la floristeria i tria el teu estil, romàntic, vintage, silvestre, rústic… fes realitat el teu somni, que ells s’encarregaran de què tot surti com sempre has desitjat i imaginat.

També confeccionaran el teu ram de núvia i els rams que vulguis donar a les persones més especials. T’oferiran el millor consell i tindran cura de cada més mínim detall, perquè el teu gran dia esdevingui el més feliç de la teva vida.

A TURA’T

Xaqués, fracs, esmòquings, vestits clàssics… a Olot es troba A Tura’t, una botiga de moda masculina que presumeix d’un infinit repertori de tratges de cerimònia, de les marques més reconegudes del mercat. Des de les propostes més clàssiques i atemporals fins a les més innovadores i sorprenents.

Disposa d’alternatives per a tots els gustos i estils. Vestits a mida i de temporada, on tots els nuvis trobaran el seu estil, vestits de tots colors i per a cada temporada, ballant entre el natural i casual, fins el més elegant.

A més, la botiga compta amb roba casual de temporada, jaquetes, anoracs, bermudes, camises, estan segurs de que trobaràs tot el que busques, per a la teva boda, i per a cada dia.

Atura’t a la botiga i dona una ullada!

NATURA FLORS

Natura Flors és la millor opció per a les parelles amants de les flors i la natura, com millorar un casament perfecte a la Garrotxa? Omplint-lo de flors de tots colors!

A Natura Flors t’oferiran els millors packs per al teu casament, flors naturals o artificials, de totes les mides i colors, trobaràs les flors, l’arc nupcial, o el ram dels teus somnis.

Amb més de 25 anys d’experiència acompanyant casaments, transmeten la seva passió per les flors en tots els seus treballs, i la comparteixen la mateixa il·lusió per aquests, com els nuvis pel seu casament.

Un espai ple de flors, d’aromes i detalls que ompliará cada racó del casaments dels vostres somnis, tot ple d’unes flors que faran d’aquest un casament únic i especial, i sobretot, molt vostre.