Ooooh quin casament i quines fotos més maques!! Que bé ens ho vam passar!

Tenir unes bones fotografies del vostre casament és un MUST que no pot faltar! I això només ho pot fer un bon fotògraf professional. Les fotografies del vostre casament seran un recull d’imatges per recordar amb el pas del temps, així que busqueu algú que capturi les emocions i sàpiga plasmar la màgia d’aquell dia.

Si encara no tens qui farà les fotografies el dia del vostre casament et presentem a 6 fotògrafs professionals perquè puguis triar quin s’assembla més al teu estil i contactar amb ells. Som-hii!

XAVI PALAHÍ PHOTOGRAPHY

Històries i relats únics de manera natural.

Xavi Palahí té les seves arrels en el periodisme i precisament per això els seus reportatges de casament transmeten emocions, històries i relats únics de la manera més natural possible.

Els seus primers anys els va dedicar al fotoperiodisme local, però després ràpidament va veure que l’apassionava buscar històries d’amor i felicitat i enregistrar aquells moments únics amb la seva càmera, i mai millor dit aquests moments els transmetien els casaments.

La seva filosofia és que un casament no és un reportatge de fotos sinó una connexió i confiança entre la parella i el fotògraf, això garantirà unes fotografies que transmeten les emocions i els moments més íntims d’aquell dia, aconseguint que el fotògraf passi desapercebut, però pugui capturar els millors moments de manera natural i espontània.

Si visiteu la seva pàgina web trobareu un portfoli impressionant de casaments i pre bodes per fer-vos una petita idea de la talla del fotògraf del que parlem.



				

ALBERT BRUN FOTÒGRAF

Filmacionescondron.es imatges diferents pel teu casament.

Albert Brun està al capdavant de l’empresa Filmaciones con Dron, un grup de professionals qualificats que es dediquen a fer fotografies i filmacions per: casaments, batejos, comunions, fotografies artístiques i per babyboom o newborn

Una de les peculiaritats que té contractar una filmació amb dron pel teu casament és la possibilitat de tenir imatges diferents tipus: arran de terra, perspectives de vertigen des de l’aire, solucions creatives i diferents que faran que el teu reportatge sigui únic per un dels dies més especials de la teva vida.

A la seva pàgina web podeu veure el tipus de dron que utilitzen perquè veieu la qualitat de les imatges que obtindreu, l’estabilitat que porta la càmera i la resolució que obtindreu (la quantitat de detalls que podeu apreciar) perquè els drons són de gran qualitat.

Si el que voleu és un recull d’imatges únic descobriu els seus packs de casament on trobareu: reportatges de casaments amb preparació abans del convit, nuvis, ball, entrega de tot el material en un pen drive, àlbum de fotos, resum del casament en un vídeo, post boda, tres hores de dron,… 

Les mil possibilitats perquè confeccioneu un pressupost a mida pel vostre dia.

DIEGO MORA FOTOGRAFIA.

Una bona fotografia és una combinació entre transmetre emocions i qualitat tècnica.

Diego Mora Fotografia considera que es tracta d’una gran responsabilitat fotografiar el dia del vostre casament i està orgullós de poder fer-ho i oferir el millor servei.

El procés comença amb un primer contacte entre les dues parts, fotògraf i clients. En aquest primer apropament es tracta d’entendre tots els gustos, preferències i allò que volen que pugui transmetre el fotògraf. D’aquesta manera Diego Mora Fotografia podrà plasmar els vostres gustos i personalitzar les fotografies.

En Diego s’implica al màxim en cada projecte aportant idees i oferint assessorament creatiu. Per ell una bona fotografia, a més, de transmetre emocions és aquella que té una bona qualitat tècnica i cuida la composició perquè els moments són únics. És molt exigent amb la seva feina i busca la màxima qualitat en cada projecte i gràcies als seus anys com a fotògraf ha adquirit les eines amb les quals exigir la màxima qualitat.

Per Diego és imprescindible que el dia del vostre casament us sentiu còmodes, relaxats i confiats.

VERONICA LARA

Imatges que transmeten màgia i emoció.

Veronica Lara és de Manresa i va iniciar-se al món de la fotografia inspirada per la vocació de la seva mare fins a convertir-se en una professional del sector com és ara.

La seva fotografia busca immortalitzar els moments especials perquè els seus clients puguin gaudir-los sempre, ja que, és conscient que la seva feina són petits tresors per la gent. Les seves fotografies van molt més enllà de ser una imatge bonica, perquè, considera que són retalls de la nostra vida que capturem i podrem veure en un futur.

Quan tornis a veure les fotografies reviuràs moments personals amb sentiments i emocions, per això s’ha especialitzat en diferents moments de les etapes vitals de les persones com: casaments, maternitat, newborn, lactància i comunions.

Veronica Lara és molt propera i busca l’originalitat en les seves fotografies per transmetre la màgia del moment.

MAMUT ART STUDIO

El món està ple d’històries meravelloses per explicar i tu ets la protagonista.

Mamut Art Studio utilitza el seu estil propi barrejant diferents disciplines artístiques per poder arribar a crear un projecte únic i diferent en les sessions de fotografia més comunes. Estudi especialitzat en la fotografia de fantasia.

El seu lema és: El món està ple d’històries meravelloses per explicar i tu ets la protagonista. La fotografia és un factor molt important a les celebracions especials com els casaments. Explicar la història del vostre casament capturant moments plens d’espontaneïtat, naturalitat i moments divertits.

Les fotografies de Mamut Art Studio destaquen pel seu toc d’originalitat i fantasia. És un procés elaborat conjuntament amb la núvia perquè et sentis la protagonista. Podreu disposar de diferents serveis: sessions fotogràfiques el dia del casament, preboda, postboda, mini àlbums pels convidats, totes les fotos del casament en digital i alta definició.

Per poder consultar preus i per consultar qualsevol pregunta, pots contactar amb Mamut Art Studio a través del mail, telèfon o mitjançant la mateixa pàgina web.

KREA FOTOGRAFIA

L’Art de la fotografia en els diferents àmbits.

Si esteu buscant amb qui fer el vostre àlbum de fotos de casament i que les fotografies tinguin encant, Krea Fotografia és el vostre fotògraf!

El seu estudi fotogràfic el trobareu ubicat a Manresa, però per qualsevol casament es podrà desplaçar allà on ho desitgis.

L’objectiu d’en Jordi Leal és mostrar tot l’art de la fotografia en els diferents àmbits que es mou.

Entre els seus serveis trobaràs principalment casaments i pre-casaments. On mostrarà en tot moment els sentiments d’aquest dia tan especial.

Compta amb Krea Fotografia, Jordi Leal farà realitat totes les fotografies dels teus somnis perquè les puguis recordar en qualsevol moment. Contacteu amb el fotògraf professional i demaneu pressupost, escoltarà amb molt de gust totes les vostres idees i desitjos.