📷Castell de Caramany

Benvinguts a un reportatge que us conduirà a través d’una experiència única i màgica: la celebració d’una boda a Girona. Aquesta ciutat, situada a la pintoresca regió de Catalunya, és un escenari perfecte per a aquells que somien amb una boda encisadora i inoblidable.

Us convidem a deixar-vos captivar per la bellesa i l’encant d’aquesta ciutat, i a descobrir les inacabables oportunitats que us ofereix per a crear un esdeveniment nupcial que us deixarà sense paraules. Benvinguts a Girona, el lloc on els somnis esdevenen realitat!

Castell de Peralada

El Castell de Peralada, és l’escenari ideal per celebrar un casament de somni al bell mig de l’Alt Empordà. Una de les joies arquitectòniques, històriques i culturals de Catalunya. Posa a la vostra disposició més de 8 hectàrees on podreu preparar i celebrar el vostre gran dia. Destaca per la seva atmosfera romàntica i la majestuositat dels seus espais naturals interiors i exteriors. Salons de diferents estils i capacitats que segur que s’adaptaran a les vostres necessitats. Si voleu fer un casament religiós, disposen d’una església privada al castell i si, en canvi, voleu un casament civil, trobareu preciosos jardins verds, plens de màgia i encant, on podreu dir el sí vull! Pel banquet, us ofereixen diferents propostes gastronòmiques totes elles espectaculars, personalitzables tant com vulgueu. Compten amb un espectacular equip d’assessors que vetallaran perquè el vostre casament sigui perfecte! Podreu allotjar-vos en l’Hotel Peralada 5*, d’on sortireu renovats i amb tota la força i energia perquè el vostre viatge de nuvis sigui el colofó final de la gran festa del vostre casament. Un espai perfecte per a dir “Sí, vull”.

Mas Torrencito

Descobriu Mas Torrencito, la casa rural “Pet-friendly” que farà realitat el vostre casament somiat a Parets d’Empordà. Amb un encant únic, cuiden el benestar tant dels animals com dels seus hostes, us acompanyen en aquest dia tan especial. Si voleu celebrar casaments íntims, aquesta masia ofereix microbodes de fins a 30 persones. Està envoltada d’espais magnífics, tant de platja com de muntanya, proporcionant un indret versàtil per a celebrar el vostre casament amb família i amics. Els propietaris, autèntics amants de la natura i els animals, us ajudaran a organitzar una celebració inoblidable, amb la seva experiència, professionalitat i idees a la vostra disposició. Les zones exteriors amb grans jardins al costat de la piscina i una preciosa terrassa, a més dels espais interiors com una sala de jocs, un ampli saló i una xemeneia amb història, creen un escenari perfecte per a cada moment del vostre gran dia. Mas Torrencito és el lloc ideal perquè vosaltres i els vostres convidats gaudiu d’una experiència amb totes les comoditats. Apropeu-vos als vostres familiars, amics i peluts i celebreu un casament únic amb Mas Torrencito. 

Castell de Caramany

Situat al cor de l’Empordà, el Castell de Caramany és un castell medieval del segle XV amb un encant especial perfecte per als casaments més icònics. Reconegut com a Bé Cultural d’Interès Nacional, aquest castell del segle XV és l’escenari perfecte per a un dia únic i inoblidable com és el vostre casament. Amb més de 30.000 m² de terreny, el castell ofereix una gran varietat d’espais impressionants per el vostre gran dia, des dels elegants jardins francesos fins al màgic pati de les fonts i el captivador pati d’arcs amb capacitat per a 220 convidats. Tant a l’interior com a l’exterior, la cerimònia serà envoltada de bellesa i tranquil·litat, amb parets centenàries i arbres majestuosos. Els interiors clàssics i tradicionals aportaran un toc distintiu i original a les teves fotografies. Els interiors clàssics i tradicionals donen un toc distintiu a les fotografies. Els nuvis gaudeixen de la suite nupcial, mentre els convidats tenen l’opció d’allotjar-se a Mas de Torrent, una masia catalana del segle XVII amb 39 suites totalment equipades.

L’Arcada de Fares

La bona situació del complex de L’Arcada de Fares —al bell mig de la província de Girona, a la comarca de la Garrotxa i a cinc minuts de Besalú—, així com les grans dimensions de la finca i l’àmplia zona d’aparcament, el fan un lloc ideal per celebrar-hi tota mena d’esdeveniments, com ara casamentsbateigs o comunions, amb la possibilitat de llogar tot el recinte, amb els allotjaments inclosos. Disposen d’un espai de jocs infantils i d’una magnífica zona enjardinada, idònia per fer-hi les fotografies de la celebració. A L‘Arcada de Fares  no només  compta amb un gran espai de banquets, una cuina pròpia i un entorn inigualable, sinó  presenta un valor afegit que el diferencia de la majoria: té capacitat d’allotjar tots els convidats del casament. Estem parlant d’un dels pocs espais de Catalunya dedicats a casaments que ofereix un privilegi com el d’allotjar tots els membres del casament amb el màxim encant i confort, en habitacions dobles integrades en apartaments de diferents capacitats.

Els amplis i bonics jardins que envolten la finca permeten dur a terme la cerimònia a l’exterior, i també l’aperitiu a aixopluc d’una espectacular carpa al bell mig del jardí, sense haver-nos de preocupar pel temps. La sala de convits, envidriada amb vistes als jardins i a la Mare de Déu del Mont, té una capacitat per a 180 persones. Podreu gaudir, també, d’una terrassa chill out per a aquells qui busquen un racó més tranquil durant la festa.

Restaurant Grions

Situats a Sant Feliu de Buixalleu, Restaurant Grions compta amb el millor equip de professionals de la restauració on els hi agrada buscar la innovació culinària. Restaurant Grions ofereix el jardí i la sala en exclusiva per a qualsevol casament, als jardins es poden fer els aperitius de benvinguda i és poden realitzar bonics reportatges fotogràfics. Disposen de diversos salons adaptats a les necessitats de cada tipus de banquet i dels requisits dels nuvis. Tenen una àmplia experiència amb tota mena de banquets perquè gaudiu d’un dels dies més especials de la vostra vida. Podeu consultar els nostres menús especials per casaments. Els menús són orientatius, es pot fer qualsevol combinació i/o canvi. Menús/plats especials per a persones amb patologies alimentàries. Restaurant Grions convida a la degustació del menú de noces.

La Diva

El restaurant amb espectacles La Diva és l’espai perfecte situat a Girona per celebrar amb els vostres convidats el dia del vostre casament. La Diva és un nou concepte de combinar l’oferta gastronòmica amb l’artística en un mateix espai. Si sou més de 25 fins a 50, podreu gaudir amb els vostres convidats d’un espai elegant amb música en directe, grups musicals, Dj’s, pianistes, karaoke, servei propi de cuina, còctels… La programació de concerts i espectacles van des de l’òpera al jazz, passant per la cançó d’autor, el cabaret, la cançó de taverna, el folk, tributs, grups de versions, flamenc… A més, ofereixen l’oportunitat d’escoltar a la gran soprano i creadora del projecte Susanna Saz i altres serveis com la decoració, mestre de cerimònies, fotografia… Susanna Saz i la seva parella s’encarreguen de tot, ell de la cocteleria i bar i ella de la part artística i gastronòmica. D’aquesta manera creen un ambient especial i càlid acompanyat d’amabilitat i simpatia que us farà gaudir al màxim sense cap preocupació!

TAMBÉ, US POT INTERESSAR

Esfèric arquitectura i fusta

Esfèric Arquitectura i Fusta, és un grup de joves apassionats per l’arquitectura i la fusta, són experts arquitectònics en fusta i fabriquen cúpules per casaments, carpes de fusta tipus domo, pergoles …i d’altres creacions personalitzades. A més, podreu combinar les diferents opcions que us ofereixen amb un toc d’il·luminació amb videoprojeccions o altres mobiliaris. Les cúpules són la millor opció per guarnir el vostre casament i crear una atmosfera original i singular per la celebració, a més, disposen de dissenys propis i un taller per construir-ho a Arguelaguer (Girona). Esfèric Arquitectura i Fusta és també fusteria creativa i especialitzada en muntatges efímers de fusta que poden donar un toc al vostre casament en un dia tan especial, són muntatges que es poden muntar i desmuntar el mateix dia. Un exemple són estructures que han muntat per espectacles del grup de música els Amics de les Arts o per la Fundació Mona. Si el que estàs buscant és un casament personal i amb materials nobles i sostenibles no deixis de visitar la web d’Esferic on podràs contactar amb ells per explicar-los les teves idees.