Ubicat a Corçà, al cor de l’Empordà, trobem el Castell de Caramany, un castell medieval del segle XV amb un encant especial digne dels casaments més icònics. Aquest encant, els ha fet ser nomenats com a Bé Cultural d’Interès Nacional. Fa poc temps ha sigut habilitat perquè puguis celebrar el teu casament tan especial a un lloc tan especial.

La seva gran extensió de terreny amb més de 30.000 m², et proporciona un munt d’espais perquè el teu gran dia sigui inoblidable. Trobaràs espais impressionants com:

 • Jardins francesos, amb una posada en escena que invita a fer un munt de fotos i vídeos, aquest té entrada des del pàrquing totalment gratuït per als convidats.
 • El pati de les fonts es tracta d’un del lloc més exclusiu de tot el castell on gaudiràs d’un ambient màgic a l’hora de fer el càtering o banquet.
 • El pati d’arcs és un dels llocs on és possible fer el banquet juntament amb el pati de les fonts. Aquest lloc et cridarà totalment l’atenció amb la seva arquitectura. El pati té capacitat per 220 convidats.
 • El lloc més idíl·lic a l’hora d’un casament és la cerimònia, el Castell de Caramany proporciona un espai per a cerimònies tant a l’interior envoltat de parets i sostres centenaris com a l’exterior juntament amb arbres i tranquil·litat.
 • Els seus interiors clàssics i tradicionals donaran a les teves fotografies un toc distintiu i original.

Quant a l’hostalatge, els nuvis podran gaudir de la seva nit de bodes dins del castell a la suite nupcial. Per a l’hostalatge dels convidats Castell de Carlemany està en contacte amb Mas de Torrent, una masia catalana icònica del segle XVII que es troba a pocs kilòmetres del castell, amb fins a 39 suites totalment equipades on els teus convidats comptaran amb el millor servei i atenció al client que sigui possible.

No dubtis a contactar amb ells i gaudir del teu gran dia com rei i reina d’aquest magnífic castell.

Preguntes freqüents
 1. Celebra més d'un esdeveniment diari?
  No.
 2. És possible d'adaptació de menús?
  Sí.
 3. Disposa d'accés per a persones amb discapacitat?
  Sí.