En el màgic univers dels casaments, cada detall es converteix en una part fonamental per teixir cada història d’amor. Des de les exuberants flors que omplen l’ambient amb la seva presència i fragància, fins als elegants detalls que donen personalitat a cada racó. Tot contribueix a crear una atmosfera única. En aquest reportatge, trobaràs set professionals de la decoració i organització de casaments de les comarques de Barcelona, que són figures clau i que t’ajudaran a aconseguir el casament dels teus somnis: una wedding planner, una empresa de carpes, mobiliari i il·luminació, una de disseny i decoració en globus i tres floristeries. Estàs preparada? Som-hi!

Un día único, Barcelona

Descobreix Un día único, les wedding planner ideals per al teu gran dia. Estan especialitzades en la personalització total de casaments, tenint en compte els teus somnis, gustos, necessitats i pressupost. Des de l’organització i la selecció dels millors proveïdors,  fins a la coordinació del dia B,  i l’assessorament presencial o en línia.

Amb l’opció Organització integral ofereixen el servei de wedding planning al complet. Organitzen el casament de cap a peus. Amb la Coordinació del dia B vosaltres organitzeu el vostre propi casament escollint, vosaltres mateixos, cada proveïdor, i Un día único s’encarrega d’assegurar-se que tot succeeixi quan toca i no falli res. I si us decanteu per l’Assessorament online us ajudaran a prendre decisions en els moments de bloqueig, fent-vos costat a distància. Què més es pot demanar?

Fflors, L’Hospitalet de Llobregat

Descobreix Fflors: la clau per a un casament espectacular. Experts en arranjaments florals únics, transformen cada espai en un record inesborrable. De la cerimònia al banquet, cap detall es deixa a l’atzar.

L’equip, que té una àmplia experiència en el món de la decoració floral per a casaments, assegura elegància i personalització en cada un dels seus projectes.

El cotxe nupcial, la cerimònia, el ram de núvia o el banquet, tot estarà envoltat de la bellesa natural per excel·lència, les flors.

Deixa que la màgia de les flors perfumi i decori el dia més important de la teva vida amb Fflors. Genial!

Giramón, Montmeló

Descobreix els serveis únics de Giramón, una cooperativa de professionals de l’educació i la cultura especialitzada en decoració amb globus com ara: arcs i columnes de globus, columnes orgàniques per a un racó especial, centres de flors, photocall, lletres gegants amb les inicials dels nuvis… a més, aporten detalls màgics al teu esdeveniment com ho és la impressió de globus amb la invitació dels nuvis, i idees creatives, com l’enlairament de globus, que transformaran el teu casament.

Destaquen pel seu compromís ecològic. Només utilitzen globus biodegradables. Fantàstic!

Benvinguts al fantàstic món dels globus decoratius amb Giramón, i que comenci l’espectacle!

Emocions Florals, Corró de Vall

Fes que cada detall prengui vida, de la mà de la Núria.

A Emocions Florals transformen el teu casament en un esdeveniment únic. La Núria, experta en art floral, et guiarà amb flors de temporada i assessorament personalitzat. Des del ram de núvia fins a la decoració de tot l’esdeveniment. Cada detall reflectirà les teves emocions, gustos i estil del teu casament.  Deixa que les flors parlin per tu amb harmonia i elegància, fent que el dia del teu casament sigui inoblidable amb Emocions Florals.

Les flors de temporada, seleccionades amb cura, reflectiran el teu estil i emocions. Des del ram de núvia fins a la decoració, tot està personalitzat. L’assessorament expert assegura harmonia amb els colors, els vestits i l’època del casament. Simplifica el procés i crea una celebració inoblidable amb l’experiència d’Emocions Florals.

Tot Carpes, Terrassa

Fes que la teva celebració sigui un èxit amb Totcarpes! Líders en l’organització d’esdeveniments i fires, ofereixen carpes plegables, pagodes i pavellons en diverses mides. Comptareu amb la seva àmplia experiència i col·laboració des de l’inici.

Sigui el tipus de casament que sigui, estan dedicats a transformar el teu esdeveniment en una festa única. La garantia: la seva experiència, el material de gran qualitat i col·laboradors de confiança.

A més, amb Tot Carpes, podràs llogar el material que necessitis: tarimes, taules, cadires, i la il·luminació ideal per decorar al màxim el vostre casament.

I si ho voleu, també s’encarregaran de tota la decoració floral de l’espai. Casa’t allà on vulguis, enmig del bosc, en un jardí o sota el cel estrellat, amb la seguretat que res fallarà!

Florentium Art Floral, Manresa

Deixa a les mans de Florentium Art Floral, la decoració floral del vostre casament.

El Ram de núvia, la decoració de la cerimònia de l’espai o restaurant del cotxe nupcial, i dels detalls per als convidats. Un èxit assegurat!

Florentium, el teu somni floral fet realitat. Des de passió fins a creativitat, comparteixen la bellesa de la natura en cada esdeveniment que decoren floralment .

Detalls i ambientacions que traspuen sensacions úniques.

Escull el teu ram de núvia en una prova especial un mes abans, regala’l i decideix amb tranquil·litat. La seva furgoneta clàssica VW acompanya els moments importants. Deixa’t captivar per la màgia de Florentium, on cada flor parla d’emocions i vida plena.

Calluna Flors, Torrelles de Llobregat

El secret per a un casament perfecte. Amb anys d’experiència, entenen la importància de la decoració floral. Creen rams nupcials i decoracions que reflecteixen els teus somnis. La seva professionalitat i tracte proper asseguren confiança total, en tot el que fan i aconsellen. Et proposaran des de flors interiors fins a exteriors. El seu ventall de productes realça cada espai. Rams, flors de taula, polseres i més. El teu gran dia, fet realitat amb la floristeria Calluna Flors. Contacta’ls per un esdeveniment de somni

Personalitza el teu ram de núvia, la decoració de la cerimònia civil o

religiosa, el cotxe de núvia, els detalls per als convidats i el restaurant o espai del teu casament. Fantàstic!