Si ets dels que sempre has dit:

“El dia que em cassi arribaré al casament muntant a cavall“, O millor dit encara, conduint un cotxe descapotable! “ , Sóc dels que si em caso arribaré a la boda amb un cotxe antic dels 60“…

Si sempre has somiat en una arribada a la celebració que marqui la diferència, aquest és el teu reportatge!

Et presentem a 6 empreses de lloguer de cotxes, cavalls, limusines,… ideals per sorpendre els teus convidats, els pares i els sogres. Que és noti que és el teu dia! I penseu en tot allò que sempre heu somiat.


Little Italy


Little Italy neix amb la idea de reivindicar la nostàlgia dels cotxes antics, aquells cotxes que van col·laborar en el creixement econòmic de Barcelona, convertint-se en veritables símbols durant els anys 60 i 80 anys.

Imagines arribar amb una Montesa Impala Sport o una Vespa Primavera? Vols donar una imatge clàssica dels 60 o deixar als teus convidats bocabadats?

S’adapten a totes les vostres necessitats amb la finalitat de què gaudiu del vostre dia tan especial i inoblidable amb qualsevol dels seus motors clàssics. L’utilització de qualsevol cotxe de Little Italy li donarà el toc original i elegant en un dia tant important com el vostre casament.

Posen a la vostra disposició els seus 7 vehicles, on 5 d’ells són motos i 2 cotxes. Els models son: Vespa 125 N 1960, Vespa 125 Primavera, Vespa PX 200 E, Montesa Impala Sport, Montesa Impala turisme, Seat 600 i Fiat 500. Sens dubte, vehicles d’estil inigualable i clàssic que expressen tota l’elegància d’Itàlia i actualment autèntics referents històrics a Barcelona.

Si contracteu els seus vehicles podreu complementar el servei amb un reportatge fotogràfic per enregistrar el moment per sempre.


Drive me Group


Drive me Group, situats a Barcelona, és el lloguer de cotxes de luxe i d’última generació ideal pel teu casament!

Compten amb una àmplia alta gamma de vehicles que podreu llogar pel dia del vostre casament i donaran aquell toc modern que necessiteu.

Drive me Group disposa dels vehicles esportius: Ferrari 458 Spyder, Lamborghini Huracan, Porsche 991 Cabrio, Ferrari California, Nissan GTR, Porsche 991 Carrera Coupé, Audi R8 Coupé i Aston Martin DB9.

També ofereixen packs d’experiència ideal per a parelles, que combinen el plaer de conduir un esportiu amb un altre, com ara:  Drive and Sailing (conduir i navegar), Drive and Helicopter (conduir i helicòpter) i Drive and Jet ski (conduir i moto aquàtica).

A més, compten amb un pack especial per a casaments amb possibilitat de fer una gravació de vídeo professional.

Si és del vostre gust, podreu fer Tours increïbles per la ciutat de Barcelona, rutes per carretera del Penedès i les Vinyes, Sitges i la seva costa, el Montserrat i les muntanyes… Fins i tot circuits divertits.

Contacteu amb l’equip de Drive me Group, sens dubte sorprendreu a tots els convidats i fareu realitat els vostres somnis!


Dachs Limousines


L’empresa pionera en lloguer de cotxes es Dachs Limousines que tenen una extensa gamma de vehicles per l’arribada al vostre casament.

Quan parlem de Dachs Limousines és sinònim d’elegància, luxe i distinció, unes qualitats ideals per  un dia tan important com el del vostre casament. Els avalan més de 70 anys d’experiència oferint un servei de màxima qualitat i cuidant cada detall, els podreu trobar a Corbera de Llobregat, on tenen la seu i tots els vehicles.

Disposen d’una àmplia gamma de vehicles de luxe i tenen minibusos i autocars amb capacitat des de 15 a 55 persones, una varietat d’opcions que ajudarà al fet que pugueu decidir-vos millor pel gran dia.  

La seva llarga experiència fa que també ofereixin la seva capacitat organitzativa i logística per tots els trasllats de nuvis i convidats, així que també us podeu recolzar en aquest servei perquè tot surti rodó.

 


Hípica Clapès


 

Si sempre has volgut arribar al teu casament en un carruatge de cavalls, Hípica Clapés és el lloc que estàs buscant!

Hípica Clapés, està ubicada a Santa Perpetua, i tenen una gran experiència i professionalitat, ja que, porten anys arrelats al món dels cavalls i posaran a la teva disposició els carruatges més elegants d’època perquè el dia del vostre casament deixeu a tots els convidats bocabadats.

I no cal que espereu al dia del vostre casament perquè també ofereixen aquest servei per als comiats de solters, així que si voleu donar una volta amb els vostres amics i gaudir d’una experiència única amb cavalls ells sabran com assessorar-vos.

Disposen de cotxes exclusius de gran bellesa i confort que utilitzen en diferents espectacles eqüestres, a més els cavalls estan molt ben cuidats i fan goig de veure.


Classics & Lux


Classics & Luxe és una empresa fundada l’any 2008 per l’Albert i la Montse a la localitat de Corbera de Llobregat. Una empresa que neix amb la voluntat d’oferir als seus clients els millors xofers per a qualsevol esdeveniment de luxe i distinció. Ja sigui per a un casament, un comiat o un altre esdeveniment extraordinari, els seus cotxes i servei us asseguraran l’èxit entre els convidats. Actualment disposen dels mítics vehicles de: ·Harley Davidson Heritage Softail Classic 2000.                                 ·Rolls Royce 20/25 Limousine 1933.                                            ·Armstrong Siddeley.                                  ·Codillac Deville Descapotable 1969.                                         ·Chevrolet.                                                                                              ·Citroen. L’empresa és dinàmica i s’adapta a les vostres necessitats, a més, ofereixen els serveis a molt bon preu. Per Classics & Luxe és molt important el tracte amb els clients per això ofereixen un servei impecable.

Si el que voleu sorprendre Classics & Luxe és la solució!.


Premium Car Transfer


El trasllat de nuvis i convidats en un casament és important! Per això recomanem Premium Car Transfer ubicats a Corbera de Llobregat.

Premium Car Transfer treballen per satisfer als clients i saben que en un casament tots els detalls son de gran importancia i han estat preparats amb molta antelació. Les coses han de sortir perfectes i els nuvis volen anar relaxats, per aquest motiu, podeu confiar en aquesta empresa de professionals que faran del vostre desplaçament un trasllat tranquil i confortable.

Disposen de tota mena de cotxes d’alta gamma, fins i tot, hi ha vehicles de luxe amb connexió wifi, nevera i aigua, tot pensat perquè els clients gaudeixin del viatge. A més, a Premium Car Transfer coneixen tots els xofers i saben perfectament quin professional s’encarregarà del vostre trajecte perquè tots són de màxima confiança i prioritzen que tots els desplaçaments siguin al vostre gust i amb la màxima elegancia.

Finalment, disposen de furgonetes d’alta gamma per si necessiteu fer desplaçaments amb grups de convidats, tot pensat per tenir un casament inoblidable.