Hípica Clapés és una empresa dedicada amb passió al servei de carruatges de cavalls, oferint una experiència única i encantadora a tots els seus clients. Amb una flota de carruatges elegantment decorats i cavalls ben entrenats, Hípica Clapés converteix cada passeig en una ocasió memorable.

Imaginat el teu gran dia, una boda plena de romanticisme i elegància. Ara, visualitza arribar a aquesta celebració tan especial en un majestuós carruatge tirat per cavalls impressionants. Aquesta imatge pintoresca i romàntica és precisament el que ofereix Hípica Clapés. No hi ha res com arribar a la teva boda amb gràcia i estil, creant un moment que mai oblidaràs.

A més, també, ofereixen el seu servei per a comiats de solters i altres esdeveniments especials que de segur us encantarà. L’arribada al vostre casament ha de ser especial… És per això que l’equip de professionals decoraran el carruatge per donar aquella essència tan especial que necessiteu.

Podreu contactar amb els professionals de 8 a 20 h. Tanquen els dilluns i no fan vacances.

No dubteu i contacteu amb Hípica Clapés, faran realitat el somni tradicional d’arribar en carruatge al dia més important, el vostre casament.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus de vehicles ofereixen?
    Carruatges de cavalls
  2. Inclou conductor?
    Sí.
  3. Pressupost?
    A consultar.