Dachs Limousines és l’empresa pionera en lloguers de cotxes que ofereix una extensa gamma de vehicles per l’arribada al vostre casament.

Dachs Limousines compta amb més de 70 anys d’experiència i us ofereix un servei esplèndid amb tota comoditat perquè el dia del vostre casament no us preocupeu de res.

Us ofereix una extensa gamma de vehicles des de berlines i sedanes fins a les seves luxoses vans i limusines equipades que ofereixen un màxim confort… També, disposen de minibusos i autocars, des de 15 a 55 persones, sempre comptant amb les vostres necessitats. Els seus vehicles aportaran un toc d’elegància, luxe, comoditat i distinció pel dia més especial de la vostra vida.

A més d’oferir els seus vehicles, us ofereixen la possibilitat de contractar un conductor privat per a vosaltres. S’adaptaran al vostre pressupost oferint-vos sempre les millors opcions i apropiades a la celebració.

Disposen dels vehicles de luxe:

 • Mercedes Clase E.
 • Mercedes Clase S.
 • Mercedes Clase V.
 • Audi A6.
 • Volkswagen Caravelle.

I molts més!

Si voleu una arribada a l’altar amb un vehicle de luxe i sorprendre a tots els vostres convidats, no dubteu i contacteu amb Dachs Limousines

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus de vehicles ofereixen?
  Mercedes clases V, E i S, Volkswagen Caravelle, Audi A6, minibusos...
 2. Inclou conductor?
  Sí.
 3. Quin tipus de vehicles ofereix?
  Vehicles de luxe.