Dachs Limousines és l’empresa pionera en lloguers de cotxes amb xofer que ofereix una extensa gamma de vehicles de luxe per l’arribada al vostre casament.

Dachs Limousines compta amb més de 70 anys d’experiència i us ofereix un servei esplèndid amb tota comoditat perquè el dia del vostre casament no us preocupeu de res.

Us ofereix una extensa gamma de vehicles des de berlines i sedanes fins a les seves luxoses vans i limusines equipades que ofereixen un màxim confort. També, disposen de mini busos i autocars, des de 15 a 55 persones, sempre comptant amb les vostres necessitats. Els seus vehicles aportaran un toc d’elegància, luxe, comoditat i distinció pel dia més especial de la vostra vida.

A més d’oferir els seus vehicles, us ofereixen la possibilitat de contractar un conductor privat per a vosaltres. A Dachs Limousines el més important són els seus clients. Per aquest motiu, ofereixen una major flexibilitat, adaptant-se a tot tipus de pressupostos, a qualsevol requeriment i a les seves necessitats per a lloguer de cotxes per a casaments a Barcelona que s’ajusti millor.

Disposen dels vehicles de luxe:

 • Mercedes Clase E.
 • Mercedes Clase S.
 • Mercedes Clase V.
 • Audi A6.
 • Volkswagen Caravelle.

I molts més!

Comptem amb la capacitat organitzativa i logística necessària perquè els trasllats que s’hagin de realitzar es converteixin en la millor experiència. El seu tracte serà proper, respectuós i discret, donant-vos totes les facilitats que requereixi, tot sortirà tal com esperes!

Si voleu una arribada a l’altar amb un vehicle de luxe i sorprendre a tots els vostres convidats, no dubteu i contacteu amb Dachs Limousines.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus de vehicles ofereixen?
  Mercedes clases V, E i S, Volkswagen Caravelle, Audi A6, minibusos...
 2. Inclou conductor?
  Sí.
 3. Quin tipus de vehicles ofereix?
  Vehicles de luxe.