A Tura’t Moda és una botiga especialitzada en roba per als convidats de casaments. Està ubicada a Olot, Girona.

Una botiga on podràs trobar un estilisme tant clàssic com modern, des de casual fins a la roba més elegant a tots els convidats. A Tura’t Moda compta amb roba per a tots els gustos, temporades i colors, innovant constantment en el món de la moda, sortint del considerat normal, per a trobar una gamma de colors i una cartera de productes amplis i innovadors.

L’estilisme dels convidats, sovint no són tan valorats, és per això que ells no han volgut deixar-los de banda. Us ajudaran a trobar una vestimenta que es pugui adaptar a la vostra pell, quedar refinat o més casual, depenent de l’estil que vulgui cadascú, depenent del casament.

A Tura’t Moda comprèn tots aquests modismes que pot buscar cada persona, vestits a mida, de colors càlids, o més foscos, per a totes les temporades, per exemple, per la tardor podràs trobar tons grisos, beix, marrons i molt més, que ben segur sorprendran a tothom.

A més, la botiga ofereix roba casual per a totes les èpoques. Des de banyadors, bermudes i pantalons teixits, fins a jaquetes, anoracs i camises ben elegants, A Tura’t Moda compta amb roba per a tots els gustos i estils que puguis imaginar-te.

No ho dubteu més i visiteu-los a la seva botiga d’Olot. Us sorprendran totes les seves opcions!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis i articles ofereixen?
  Compten amb articles i productes de moda per a convidats de casaments.
 2. Disposen de secció outlet?
  Sí.
 3. De quins estils de disseny disposen?
  Tant casuals com elegants, en colors més clars o més foscos.
 4. De quins accessoris i complements disposen?
  Tots aquells que necessiteu pel vostre conjunt.