Fèlix Brunet Il·lusionista

Amb la seva màgia inigualable i l’encant hipnòtic, Fèlix Brunet Il·lusionista transforma cada moment de la vostra boda en un espectacle.

Les seves habilitats màgiques no només captiven, sinó que també creen una atmosfera d’encant i màgia en el vostra dia especial.

Cada truc és un record que durarà per sempre, un moment que et deixarà sense alè i amb ganes de més.

Fèlix no només és un il·lusionista, sinó un mestre de la cerimònia, garantint que el vostre gran dia sigui tan inoblidable com vosaltres dos.

La vostra boda es convertirà en un esdeveniment que ningú podrà oblidar.

No només serà un dia per recordar per a vosaltres, sinó que també serà l’ocasió perfecta per impressionar i entretenir els vostres convidats de manera única i memorable.

Marc Sàbat Ilusionista

Marc Sàbat, un il·lusionista professional nascut a Girona, ofereix una experiència màgica incomparable amb diversos espectacles adaptats a cada ocasió.

Amb més de 10 anys dedicats al món de l’espectacle, destaca per la seva màgia innovadora i la capacitat de connectar amb el públic de manera personal i càlida.

Ha actuat en teatres destacats, festivals com Fimag i en esdeveniments corporatius per a marques de renom com el F.C Barcelona i Huawei, entre d’altres.

Com a mestre de cerimònies nupcials, Marc transforma cada casament en un esdeveniment inoblidable, amb una presència carismàtica i una atenció meticulosa als detalls.

Amb la seva vasta experiència i professionalitat, és reconegut com un referent en el sector, sempre compromès a oferir innovació i un servei personalitzat.

Amb Marc Sàbat, cada ocasió es converteix en un record màgic i especial que perdura en el temps.

MGT Produccions

Vols que el teu casament sigui una festa inoblidable? MGT Productions és la teva millor opció. Especialitzats en música i animació nupcial, combinen experiència, passió i creativitat per assegurar-se que cada moment del teu gran dia sigui màgic.

Crean una banda sonora que reflecteix la vostra història d’amor, des de la cerimònia fins a la festa final. Amb música en viu, DJs o una combinació d’ambdós, adapten el repertori a les vostres preferències i l’ambient que voleu crear.

Els seus DJs són experts en llegir el públic i mantenir l’energia, assegurant que tots els convidats gaudeixin a la pista de ball.

A més, ofereixen serveis d’il·luminació per crear una atmosfera màgica, destacant moments clau com el primer ball o el tall del pastís.

Per fer la festa encara més especial, MGT Productions ofereix animadors, ballarins, fotomatons i espectacles en viu.

Somnia Magic Bar

A Somnia Magic Bar, els còctels d’autor fan realitat els teus somnis. Coneix la història líquida de Joe i deixa’t seduir per una atmosfera màgica que et transportarà a un altre món.

En aquest espai, còctels i màgia es combinen per oferir-te un nou concepte en mixologia: FX cocktail bar. Uns serveis que també podràs contractar per al teu casament.

A Somnia, volen portar el concepte FX cocktail bar al màxim exponent. En el seu local viuràs una experiència única.

Podràs degustar còctels FX especialment creats per a SOMNIA, amb sabors i presentacions que et sorprendran. A més, gaudiràs de màgia close-up a la teva taula, oferint-te moments inoblidables de proximitat i il·lusió.

Somnia Magic Bar és més que un lloc per prendre un còctel; és un viatge sensorial on cada beguda i cada truc de màgia estan dissenyats per meravellar-te.

Ves i descobreix una experiència que combina art, màgia i mixologia com mai abans ho havies vist.