Descobreix les masies amb més encant per celebrar el teu casament somiat. Des de una masia del segle XVIII amb vistes espectaculars al Moianès, fins a una històrica masia, a les portes de Montserrat, cada espai ofereix un ambient únic i serveis excepcionals. Gaudeix del romanticisme i la bellesa de la natura catalana mentre celebres el teu gran dia , amb una exquisida cuina mediterrània, o  amb vistes al mar.

Troba la teva masia ideal i viu una experiència inoblidable envoltada d’història, elegància i encant rural.

Masia Can Ollé de la Guàrdia

Celebreu el vostre casament en el marc idíl·lic de Can Ollé de la Guàrdia, una masia històrica del segle XV situada a les portes del parc natural de la Muntanya de Montserrat, a la comarca de l’Anoia. Amb dos magnífics salons per a la vostra celebració:

  • Saló Heura: Perfecte per a casaments de 60 a 100 persones, amb 100m² d’espai elegant, annexos còmodes i una atmòsfera acollidora.
  • Saló El Bruc: Ideal per a celebracions més íntimes de fins a 40 persones, amb totes les comoditats necessàries per a una experiència memorable.

Després de la festa, no caldrà preocupar-se per l’allotjament. Can Ollé de la Guàrdia ofereix tres encantadores cases amb capacitat per a fins a 24 persones, cadascuna amb la seva pròpia personalitat i comoditats exclusives. Amb la seva arquitectura encantadora, la ubicació espectacular i l’atenció als detalls, Can Ollé de la Guàrdia és l’elecció perfecta per a aquells que busquen un casament inoblidable. Contacteu avui mateix per començar a planificar el vostre dia especial!

Magadins Nou

Magadins Nou és una encantadora masia rural del segle XVIII, situada a la zona més elevada del centre de Catalunya, a la comarca del Moianès. Aquest allotjament, amb capacitat per a 15 persones, és perfecte per a aquells que gaudeixen viatjant en grup o amb la família.

Envoltat d’un paratge natural incomparable, amb abundant fauna i flora, Magadins Nou ofereix unes vistes immillorables que conviden a la desconnexió, la tranquil·litat i la pau. La Pallissa de Magadins, amb capacitat per a 5 persones (ampliable a 6 amb un supletori), és una opció ideal per a grups més petits. Ambdues cases es poden llogar conjuntament, oferint un espai total per a 20 persones, perfectament comunicades entre si.  Magadins Nou compta amb espais versàtils per a tots els moments del vostre enllaç. Les dues cases proporcionen allotjament, totalment equipat per garantir la màxima comoditat per a vosaltres i els vostres convidats. Compten amb un equip de professionals que  us garantiran una experiència inoblidable. Us assessoraran i ajudaran a crear el vostre dia somiat, facilitant totes les gestions necessàries per a un esdeveniment fet a mida.

¡Magadins Nou és la vostra destinació ideal per a unes vacances o celebracions envoltades de natura i serenitat!

Masia Mas Nadal

Descobreix l’oasi gastronòmic a Mas Nadal, un restaurant encantador situat en una masia del segle XVII amb una història que es remunta al 1971. Envoltat per un majestuós bosc, ofereix un escenari natural que et deixarà sense alè.

Celebra els moments importants de la teva vida en un entorn idíl·lic. El seu equip de professionals està dedicat a fer realitat els teus somnis de celebració. Des de dinars casuals fins a esdeveniments corporatius, tenen un servei per a cada ocasió. Gaudeix del seu deliciós menú diari o tria a la carta en un ambient acollidor. Per als teus moments més especials, com casaments i altres celebracions importants, el seu espai màgic et captivarà. La passió per la cuina tradicional es reflecteix en cada plat, amb productes frescos i de proximitat.

No pots deixar de provar les seves especialitats com les cassoles, les brases, els arrossos i les verdures de temporada.

Experimenta la gastronomia de Mas Nadal, on cada detall és cuidat per a garantir una experiència inoblidable!

Torre Sever

Torre Sever és una finca situada a Caldes de Montbui, envoltada de boscos i camps, ideal per a una celebració familiar i privada.

Gaudeix d’una estança única amb cavalls, que encantarà a petits i grans. Tot l’equip estarà a la teva disposició per fer del teu casament una experiència màgica.

Els espais inclouen un saló de banquets, zona de ball, jardí, pàrquing gratuït i terrassa. Torre Sever ofereix una àmplia gamma de serveis per fer la cerimònia, el banquet i la festa final únics, com ara transport, decoració, música en directe i fotografia.

Quant a gastronomia, ofereixen menús personalitzats amb opcions per a vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs. La cuina és de mercat, tradicional, d’autor i internacional.

Si busques un lloc on celebrar el teu casament somiat envoltat de natura i tranquil·litat, Torre Sever és la teva millor opció!

Hotel Can Mora de Dalt

L’Hotel Rural Can Mora de Dalt, situat als turons de Sant Vicenç de Montalt, és l’espai ideal per al teu casament. Aquesta masia del segle XV, ubicada al bell mig del Maresme, ofereix unes vistes privilegiades que seran testimonis del vostre amor.

Des de la seva obertura com a hotel el 2008, Can Mora de Dalt destaca pel tracte proper i acollidor, fent-vos sentir com a casa. Celebren casaments de tota mena i s’encarreguen de contactar amb els millors professionals de la zona: fotògrafs, músics, càterings i més, per assegurar que el vostre casament sigui perfecte.

L’hotel compta amb 11 habitacions, amb capacitat per a 26 persones. La masia disposa de sales àmplies amb grans finestrals, oferint un ambient perfecte per al banquet, amb vistes al gran pati i la piscina. El pati és d’ensomni, amb jardins cuidats al detall, on podràs realitzar la cerimònia. Si fa bon temps, gaudiu de la gran piscina.

Descobreix com és de senzill organitzar un casament en un entorn privilegiat. Els anys d’experiència de Can Mora de Dalt els avalen. Visita la seva web i descobreix molt més!

El Mas del Silenci

El Mas del Silenci, una encantadora masia envoltada per la natura catalana, és el lloc perfecte per celebrar el teu casament. Visualitza la teva entrada a la cerimònia mentre els arbres et donen la benvinguda, i els sons delicats del bosc omplen l’aire, creant una atmosfera màgica i única.

Aquest entorn idíl·lic ofereix una gran varietat d’espais per a la cerimònia, el banquet i la festa. Els boscos i jardins es combinen harmoniosament amb les àmplies instal·lacions de la masia, com el gran menjador i la zona de ball, oferint sales àmplies i decorades on els nuvis i els convidats poden gaudir al màxim.

Imagina’t gaudint d’aquests dies especials al parc natural de les Guilleries, amb la seva densa massa forestal i paisatges captivadors. Explora els paratges del Pantà de Sau i la Plana de Vic, i delecta’t amb els deliciosos plats de Teresa, una cuinera molt reconeguda a la comarca per la seva creativitat i combinació perfecta de modernitat i tradició.

La vida està plena de moments inoblidables, i  al Mas del Silenci podràs viure un dels millors. Reserveu la vostra data i comenceu a imaginar el vostre dia perfecte envoltats de la màgia de la natura catalana!

Masia Can Tosca

Masia Can Tosca, datada del segle XVI, és una casa catalana emblemàtica declarada “Patrimoni Històric de Catalunya”. Situada a Cabrils, a només 23 km de Barcelona, és fàcilment accessible per autopista o carretera.Des del 1992, aquesta masia acull esdeveniments i casaments, aprofitant el seu encantador jardí i l’interior acollidor. Oferim un servei personalitzat, adaptant-nos a les necessitats de cada client amb calidesa i professionalitat.

Podràs celebrar aniversaris, esdeveniments d’empresa, bateigs i casaments. Disposa d’un saló amb capacitat per a 125 comensals i jardins esplèndids per al banquet. Si el clima no acompanya, el saló interior decorat serà perfecte.

Ofereixen serveis exclusius: una sola boda per jornada, decoració floral, fotografia, animació, aparcament, barra lliure, DJ, targetes personalitzades, assessorament integral i coordinació dels esdeveniments.

En definitiva, la Masia Can Tosca és el lloc ideal per fer inoblidable el teu dia somiat!

Torre del Pi

La Torre del Pi és l’espai idíl·lic per a la teva celebració nupcial. Amb una finca espectacular, una ubicació única i instal·lacions completament equipades, tot està a punt perquè visquis un dia inoblidable. Aquesta finca per a casaments pren el seu nom del magnífic Pi Pinyoner amb més de 150 anys d’història que presideix el bell jardí, un lloc ideal per a la teva cerimònia.

La Torre del Pi ofereix diversos escenaris per al teu casament. Tria entre una cerimònia íntima a l’ombra del majestuós Pi Pinyoner, el més gran del Maresme, o els jardins esplèndids amb vistes al mar. Disposa de salons elegants, un bonic porxo per a l’aperitiu i una capella per a cerimònies religioses.

La finca ocupa dues hectàrees amb àrees de càtering, còctels i música en carpes. A l’interior, trobaràs salons de banquets, una capella i una cuina per a dinar, sopar i càtering. També ofereix zona de ball i aparcament per a més de 290 convidats.

El pavelló amb finestrals panoràmics amb vistes a l’oceà és ideal per a cerimònies íntimes. La cuina, a càrrec del xef Stephane Poussardin, combina tradició catalana amb sabors innovadors. A La Torre del Pi, cada detall es cuida per fer del teu casament una experiència única i exclusiva!

Can Carol Hotel Restaurant

Descobreix Can Carol Hotel Restaurant, una encantadora masia del segle XV en un entorn de jardins i muntanyes, perfecta per al teu banquet de casament. Situada al cor de Catalunya, a només 40 minuts de Barcelona, aquesta mansió rehabilitada ofereix totes les comoditats per al vostre gran dia.

El restaurant us permet gaudir d’una celebració única amb cuina d’autor, convertint el vostre esdeveniment en un moment inoblidable. A Can Carol s’adapten a les vostres preferències, incloent la possibilitat de portar el vostre propi càtering.

Amb 7 habitacions modernes i acollidores, totes amb bany privat, Can Carol és ideal per a una celebració llarga i relaxada. A més, compta amb àmplies zones comunes interiors, jardins i piscina per gaudir del moment especial.

Gaudeix de la natura i activitats a l’aire lliure en aquest entorn apartat de la ciutat. Can Carol Hotel Restaurant és l’elecció perfecta per al vostre casament amb èxit!

Masia El Folló

A Masia El Folló, un lloc on la natura i l’elegància es fusionen per crear una experiència única per als vostres convidats. Imagina un casament envoltat de camps de lavanda, amb els Cingles de Bertí com a teló de fons.

  • Banquets Creatius: Els banquets són unes autèntiques obres d’art. Els seus cuiners combinen ingredients frescos i atrevits per oferir-te una experiència gastronòmica inoblidable.
  • Espais Encantadors: La terrassa climatitzada és ideal per al banquet, mentre que el jardí a l’aire lliure és perfecte per a la cerimònia. A la posta del sol, el petit racó de les lavandes es transforma en un escenari màgic i romàntic per prendre una copa sota les estrelles.
  • Detalls Màgics: Fes desaparèixer l’estrès i deixa que Masia el Folló et sorprengui. Amb 8 habitacions per als convidats i per a la parella, la nit de noces serà inoblidable.

Descobreix més sobre aquesta joia amagada i fes que el teu casament sigui un conte de fades a Masia el Folló.

El Molí de Cal Dimoni

Celebra el teu casament de somni a El Molí de Cal Dimoni, un lloc emblemàtic que et captivarà amb la seva elegància i comoditat. Gaudeix d’una experiència culinària excepcional amb la cuina tradicional mediterrània, fusionant sabors autèntics amb un toc d’autoria que sorprendrà els teus convidats.

Amb capacitat per a casaments íntims o grans celebracions de fins a 300 persones, Cal Dimoni t’ofereix la flexibilitat de triar entre una boda tradicional o civil, assegurant-te una experiència inoblidable.

Els seus menús i propostes gastronòmiques de primera qualitat faran de les teves noces un esdeveniment memorable, adaptat a les teves preferències i expectatives.

A més, ofereixen serveis complementaris com música en directe, decoració personalitzada i fotografia professional per garantir que cada detall del teu casament sigui perfecte.

Descobreix per què La Masia Cal Dimoni és l’elecció perfecta per fer realitat el teu casament ideal!