akari_makeup_events

Gaudeix dels millors serveis de maquillatge als centres de bellesa AKARI situats a Vilopriu i Llançà. Amb possibilitat de desplaçament a tota la província de Girona, garantint la comoditat per a les núvies que prefereixen ser ateses al lloc de casament o, a casa seva. Amb una reputació excepcional, s’ha guanyat el seu nom com a destí confiable per a la preparació de les ocasions més especials. 

El seu equip altament qualificat col·labora estretament amb cada parella per crear un aspecte que compleixi les seves expectatives, necessitats i, realci la seva bellesa. Amb àmplia experiència treballant amb professionals de televisió, desfilades de moda, cinema… i formació al sector de l’assessoria d’imatge, maquillatge, ungles i pentinats, poden adaptar el servei als teus gustos i necessitats, per ajustar-se al màxim a qualsevol tema o estil de casament que busqueu. 

Amb unes instal·lacions modernes es distingeixen per la seva atenció, màxima confidencialitat, la tranquil·litat que transmet i calidesa humana. 

Serveis:

 • Núvia: Viu una experiència única al teu casament somiat. Junts descobrirem el teu estil, gustos i necessitats desitjats. Amb prova prèvia, assessorament de rutina personalitzat i els millors tractaments pel maquillatge el dia de la celebració. 
 • Nuvi: Correcció d’imperfeccions i tonalitat uniforme de la cara de manera natural. Tractament anti-age i hidratació. 
 • Convidats: Familiars i amigues també es poden preparar amb AKARI, per ser més fluid el temps de treball, es desplaçarà el nostre equip de maquilladores per assegurar un resultat fresc i òptims del maquillatge. 
 • Pre-noces o post-casament: Si penses fer-te un reportatge fotogràfic, llueix espectacular amb un resultat professional. Podràs escollir un altre maquillatge o el mateix que el dia de la cerimònia. 
 • Els seus serveis per complementar el look: Pentinats, manicura i pedicura.

Últimes tendències a casaments ideals per sorprendre, fan que les celebracions passin a un altre nivell. 

 • Beauty Corner: És un espai amb mirall, llums i tot luxe de detalls perquè el maquillatge i pentinat de convidats llueixi perfecte a cada moment. 
 • Glitter bar: Decoració facial i corporal amb purpurina biodegradable de colors, brillantines i perletes de mil estils, faran que els teus convidats llueixin de manera espectacular, en un espai decorat amb cartells lluminosos. 
 • Neon bar: Creem un racó màgic complet amb llums ultraviolats, polseres i elements neon. Gaudireu d’una experiència única plena de color i diversió amb maquillatges artístics fluor. 

Es caracteritza per una atenció meticulosa i una gamma de productes de primera qualitat, garanteix resultats impecables, waterproof i de llarga durada. 

Sense dubte, AKARI és l’opció ideal per sentir-vos únics en el vostre gran dia. T’has quedat amb ganes de conèixer més? Contacteu i resoldran tots els vostres dubtes i necessitats.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, perruqueria, manicura, pedicura...
 2. Fan pressupostos a mida?
  Sí, totalment personalitzats.
 3. Amb quin estil de casaments treballen?
  Amb tota mena de casaments.